FOTO by FUNBOY

Zabava

Mega luftić za uživanje s najboljom frendicom

Daria Lovrić 15. srpnja 2022.

Podijelite trošak i guštajte plutajući morem...

Vrijeme je godišnjih odmora i svi lagano planiramo lokaciju na kojoj ćemo se u potpunosti opustiti. Čitavu godinu smo naporno radili i napokon je došlo vrijeme da se nagradimo s nekoliko dana ljetovanja, napunimo baterije i uživamo u moru i suncu.

Iako godišnji odmor ne traje dugo, nadamo se da ste par dana rezervirali za svoju BESTie i da ćete uživati zajedno na moru.

FUNBOY luftić 1
FUNBOY luftić

Kako to inače ide, posebice kada se najbolje prijateljice upute zajedno na more – jutro je rezervirano za malo duži san, doručak na terasi, kavicu u obližnjem beach baru ili na plaži, dok su večeri ispunjene plesom, smijehom i pokojim šarenim pićem.

FUNBOY luftić 2
FUNBOY Barbie luftić

Period između ne radimo ništa – apsolutno ništa. Cjelodnevno ljenčarenje na plaži i vegetiranje je naša omiljena aktivnost koja zahtijeva nekoliko sitnica kao što su ručnik, prijenosni hladnjak i suncobran.

Osim osnovnih stvari koje nam trebaju, boravak na plaži nezamisliv je bez luftića. Ponuda omiljenih napuhanaca svake sezone je sve veća, a mi smo u moru efektnih i udobnih modela pronašli najbolje.

FUNBOY luftić 3
FUNBOY Barbie luftić

Već smo predstavili nekoliko odličnih favorita od kojih bismo izdvojili Aperol Spritz, Barbie Corvette te mega luftiće u obliku leptira, a sada smo pronašli dva modela u kojima ćete tvoja BESTie i ti maksimalno uživati, ali i uštedjeti novac.

Must-have luftići za upečatljivo ljeto

Osim što odlično izgleda, dvostruki luftić Blue Sol brenda FUNBOY omogućit će ugodno plutanje sa stilom u kojem ćete uživati čitavo poslijepodne.

FUNBOY luftić 4
FUNBOY luftić

U njemu možete uživati na obali, u bazenu, moru ili rijeci. Dug je skoro 2,5 metra i ima dva držača za čašu što nam je vrlo bitno.

FUNBOY luftić 5
FUNBOY luftić – $99.00

Oversized Barbie luftić dolazi u potpuno novom, posebno dizajniranom obliku za vrhunsko opuštanje. Kako bi se što bolje opustili nakon neprospavane noći, Barbie madrac na napuhavanje ima poseban jastuk za glavu na vrhu, ali i na dnu.

FUNBOY luftić 6
FUNBOY luftić – $71.00

Oversize dizajn savršen je za 1-2 odrasle osobe, međutim odlučite li se da će ipak svaka imati svoj, kupnjom dva komada ujedno i štedite.

Savršeno dizajnirani luftići idealan su izbor za prave hedonistice koje vole uživati u čarima ljeta.