FOTO by Amazon

Putovanja

Mega luftić za 6 osoba prava je tropska oaza

admin 02. srpnja 2024.

Puno mjesta za ležanje, hladnjak i natkriveni bazen!

Vjerujemo da do sada imate spremnu ekipu i lokaciju ovogodišnjeg ljetovanja i da odbrojavate dane kada ćete uživati ljenčareći na plaži i kupajući se u moru.

Kako je krenula ljetna sezona tako je krenula i ponuda ljetnih rekvizita, a kada je riječ o ležanju i opuštanju, luftić je nezaobilazna stvar koju morate imati sa sobom.

Pronašli smo jedan luftić koji je sasvim dovoljan da primi ekipu od šest članova, a dovoljno je velik i opremljen da nećete morati razmišljati o brzom povratku na obalu.

Ovaj “tropski otok” dolazi s dimenzijama 389×274 centimetara i sastoji se od dva dijela – mjesto za ležanje gdje se nalazi mini hladnjak i drugo za uživanje kojeg čini natkriveni bazen.

Opskrbite se omiljenim pićem i grickalicama, ponekom društvenom igrom i prijenosnim zvučnikom i sigurni smo da ćete više vremena provesti na ovom luftiću nego na plaži.

Ovu oazu zabave pronašli smo unutar Amazona (6 Person Inflatable Party Island) po dosta prihvatljivoj cijeni od 189,99€, a postoji i skuplja opcija gdje su dodatno uključeni pumpa i vesla.

Nadamo se da ste pronašli omiljeni ovoljetni rekvizit za vas i vašu ekipu i da će ovo biti jedno nezaboravno i ludo ljeto!