FOTO by FunBoy

Zabava

Mega luftić za 4 osobe za cjelodnevna uživanja na moru

admin 21. svibnja 2020.

Okupite ekipu, pripremite hranu i piće i zabava može krenuti...

I dok glavom o zid lupaju svi oni koji su rekli da je 2020. godina njihova godina, dolazi i svjetlo na kraju tunela, a to svjetlo predstavlja dolazak najdražeg nam godišnjeg doba.

Kada u katalozima vidimo ponudu luftića znamo da je ljeto blizu i da nas uskoro čekaju duge noći prepune zabave. Prošle sezone naišli smo na nekoliko modela mega luftića koji prizivaju zabavu za kompletnu ekipu, a ništa drugačije nije krenula ni ova sezona.

Upravo smo pronašli mega luftić za četiri osobe koji svojom prostranošću i funkcionalnošću omogućuje cjelodnevni boravak na njemu, bez da vam išta fali.

Dovoljno je samo pripremiti dovoljno hrane i pića, a veliki hladnjak u sklopu luftića pobrinut će se da ono bude uvijek na zadovoljavajućoj temperaturi.

Pored hladnjaka nalaze se četiri utora za vaša pića kako biste ga u svakom trenutku mogli odložiti i potražiti brzinsko osvježenje skokom u more.

Ovaj mega luftić ima pomični krov tako da sami odlučujete želite li se obraniti od sunca ili uživati upijajući njegove zrake. U sredini se nalaze dva otvora kako biste u svakom trenutku osvježenje mogli potražiti brčkajući stopala u moru.

Cijena od 369$ ne bi trebala predstavljati problem ako uzmemo u obzir da ga kupuju četiri osobe, a užitak i zabava koja dolazi s njim je neprocjenjiva.

Pronašli smo ga unutar FunBoy web trgovine.