FOTO by Amazon

Zabava

Mega luftić “Crni labud” otvara ljetnu sezonu

admin 16. svibnja 2022.

Jedva čekamo izležavanje na luftiću i gibanje na valovima

Iako nas još mjesec dana dijeli od kalendarskog dolaska ljeta mogli bismo, sudeći prema temperaturama, zaključiti da je ono već tu. Već neko vrijeme temperature prelaze 30 stupnjeva, a to znači samo dvije stvari – klima uređaji kreću u pogon i naše misli usmjerene su samo na plažu i kupanje.

Dolazak ljetne sezone napunio je izloge kupaćim kostimima i laganim outfitima, a web trgovine nude razne dodatke koji će vaš boravak na plaži učiniti još opuštenijim.

Svima kojima je odlazak na plažu nezamisliv bez dugotrajnog izležavanja na luftiću i gibanju po valovima pronašli smo jedan koji otvara sezonu “ljenčarenja na moru“.

Mega luftić u obliku crnog labuda izgleda predivno i svojim dimenzijama omogućit će da na njemu uživate u kojoj god pozi legnete.

Iako je prva ideja koristiti ovaj luftić kada se želimo opustiti na nekoj osamljenoj plaži, ne odbacujemo ideju da je odličan rekvizit za lude tulume na bazenu. Njegove dimenzije od 190×170 cm dovoljno su velike da stane i vaša najbolja frendica i 2 gin tonica.

Osim gigantskih dimenzija za ležanje tu je i 130 cm visok vrat labuda koji će učiniti da ovaj impozantni luftić ne ostane neprimijećen. Ovaj mega luftić pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni od 40,05$, ali kako je sezona tek krenula uskoro ćemo imati još više izbora na još više web lokacija.

Ovo je samo početak koji nam je malo zagolicao maštu i gdje smo barem na trenutak zaklopili oči i uživali na ljuljanju valova.