FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

Medvjeđi zagrljaj je dobio novo značenje – H&M jakna za mamu i dijete!

Mia Vodopija 14. listopada 2021.

Smeđa topla jakna u kojoj ćete biti matching twins

Jeste li ikada pogledali preslatku odjeću vašeg djeteta i pomislili: “Dolazi li ovo i u mojoj veličini“? Pa, da, zapravo bi i rado nosile nešto što i vaše dijete nosi! Uvjereni smo kako su se skoro sve mame zatekle u sličnoj situaciji.

Na internetu možete vidjeti sve vrste preslatkih odijelca za mamu i dijete, od haljina i košulja do cipela i drugih zabavnih dodataka.

Bilo da se družite kod kuće ili želite sve impresionirati na nekom događaju, postoji mnogo odgovarajućih ili usklađenih opcija za svakodnevnu odjevnu kombinaciju, u kojima ćete vi i vaše dijete izgledati identično.

39,99 €

Iako potičemo kreativnost i originalnost u svemu pa tako i u odijevanju, ove H&M matching jaknice odlična su ideja koju ne možemo propustiti.

39,99 €

Kad roditelji i djeca nose istu odjeću, to je poznato kao mini-ja trend, što je postao popularni modni trend.

24,99 €

Svakako, to ne znači da bi odrasli i njihova djeca trebali imati isti ormar s istom odjećom i istim modnim dodacima. To samo znači da, s vremena na vrijeme, mogu imati iste košulje ili hlače ili jakne kad je to prikladno.

24,99 €

U kids odjelu švedskog modnog giganta pronaći ćete smeđu mekanu krznenu jaknicu koju možete potražiti i na ženskom odjelu.

Cijena dječje jaknice je 24,99 € i možete ju kupiti OVDJE, dok je cijena ženske jakne 39,99 € i možete ju nabaviti putem LINKA.