Mediterranean Care – Proizvodi za dnevnu njegu kose i tijela s kolagenom i hijaluronom

Viktoria Mikulić 31. srpnja 2018.

Nude više od 80% ekstra hidratacije za kosu i tijelo!

Svaka žena teži tome da izgleda lijepo i njegovano, no često tu istu želju ne znamo pravilno provesti u djelo. Ponekad zanemarujemo osnovnu njegu koja je ključni faktor za ljepotu. Jedino uz svakodnevni režim i proizvode iznimne kvalitete možemo očekivati visoke rezultate.

To se neće samo odraziti na vanjski izgled, već i na snagu i samopouzdanje koje zatim prenosimo dalje, mijenjajući tako svakodnevni život i sebi i drugima na bolje. S tom vizijom pokrenuta je linija proizvoda Mediterranean Care.

Kolagen, ključni protein našeg tijela, odgovoran je za koheziju i elastičnost kože i kose. S druge strane, hijaluron kao prirodni sastojak našeg vezivnog tkiva održava hidratantna i elastična svojstva kože i kose, jer zadržava količinu vode koja je jednaka 1.000 puta svoje težine.

Stalna istraživanja i razvoj doveli su do stvaranja revolucionarne Hydrarestore Complex™ formule koja se koristi u svim proizvodima za njegu kose i tijela, čija je efikasnost potvrđena u Cosmetological Centre of the FERRARA UNIVERSITY.

Usavršavanjem kombinacije kolagena i hijalurona, dva sastojka koja su poznata po svojim korisnim svojstvima i vrlo popularnim rješenjima protiv starenja u kozmetičkoj industriji, dermatološki testirani Mediterranean Care proizvodi prihvaćeni su diljem svijeta, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj.

Široki asortiman čini 14 proizvoda za njegu kose i tijela. Od šampona i regeneratora za prirodnu i obojanu kosu, krema za tuširanje do mlijeka za tijelo te krema za ruke.

Ova vrhunska kozmetika također ima još neke karakteristike zbog kojih vrlo brzo nestaje s polica. Osim predivne ambalaže, njihovi proizvodi obiluju mirisima poput narančinog cvijeta, vanilije, karamela, meda pa sve do daška oceanskog povjetarca.

Ako smo vas njihovim svojstvima barem malo zaintrigirali, više informacija o ovim vrhunskim proizvodima saznajte na www.trono.hr. Također za sve aktualnosti, pratite njihovu stranicu na društvenoj mreži Facebook.

 

#hijaluronska IGRA DARIVANJA

U suradnji s poznatom kozmetikom Mediterranean Care, dvije sretnice darivat ćemo s prekrasnim paketom koji sadrži:

 Mediterranean šampon Color Save
 Mediterranean regenerator
 Mediterranean krema za tuširanje Orange Blossom
 Mediterranean mlijeko za tijelo Mystic Spa
 Mediterranean krema za ruke i tijelo

Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice Mediterranean Care paketa su Zorana Turkovic i Marija Babić Todorovski. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.

Mediterranean Care