Dekor

Medeni set za čaj iz dječjeg mjuzikla ‘Ljepotica i zvijer’ pronašli smo u Primarku!

Viktoria Šafranić 09. travnja 2021.

Kultni čajnik i šalice dostupne su u poznatom trgovačkom lancu...

Za razliku od ljudi koji čaj piju samo zimi, pravi ljubitelji poput nas ne odriču ga se kroz cijelu godinu. Jedino što mijenjamo su okusi ovog egzotičnog napitka, pa se tako zimi najčešće odlučujemo za cimet i jabuku, u proljeće biramo mirisnu aromu jagode i vanilije, dok ljeti uživamo u ohlađenom čaju s citrusnim notama.

Svaki obožavatelj kod kuće sigurno ima barem jednu kolekciju šalica i čajnika uz koje je doživljaj ispijanja čaja još posebniji.

Netko se odlučuje za porculanski set visoke kvalitete, drugi pak biraju šalice na temelju razigranih motiva dok neki kupuju ovaj prijeko potreban dekor na temelju cijene.

Ponekad ipak želimo spojiti sve u jedno i pronaći kvalitetan i prekrasan set po super cijeni. Primark nam je tu želju ispunio i pritom osvojio obožavatelje dječjeg mjuzikla ‘Ljepotica i zvijer’.

Uz kraljevića na kojeg je bačena kletva, ovaj animirani film ima još mnogo neobičnih likova koji govore, kao što su svijećnjaci, čajnici, šalice i satovi.

Gospođa Kamilica igra ulogu glavne domaćice princa sve do trenutka kada je čarolija koja je zadesila čitav dvorac pretvori u čajnik. Jednaku sudbinu dijele i ostali zaposlenici, pa i njezinim sin Mrvicom, koji se pretvara u šalicu.

Pozovite goste i očarajte ih začaranim čajnikom. Gospođa Potts šarmirat će vaš dom baš kao što je i dvorac, svojim divnim keramičkim osmijehom i ispuštanjem simpatičnih izljeva.

Ako imate poznanike u Sloveniji, zamolite ih da skoknu do Primarka i kupe ovaj divan set, koji ne morate nužno koristiti za čaj, već i za kavu.