Njega kože

Med-Or, kozmetički salon gdje se svi iznova vraćaju!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2017.

Mirna, jedinstvena oaza u kojoj ćete barem nakratko zaboraviti na sve probleme

Med-Or kozmetički salon – Uz kvalitetne usluge i ugodan ambijent, pri odabiru salona svima je nekako najvažnije osjećati se opušteno. Pa kako znamo da je netko zadovoljan salonom i uslugom?

Med-Or kozmetički salon

Prvenstveno, kada osoba odvoji jedno popodne ili uzme slobodan dan kako bi provela u kozmetičkom salonu, to nam je najbolji pokazatelj da se tamo zaista osjeća dobrodošlo. Također, ljubazno osoblje itekako doprinosi pozitivnoj atmosferi. Upravo taj osjećaj topline primijetili smo u novootvorenom salonu Med-Or.

Med-Or kozmetički salon

Kozmetički salon Med-Or nalazi se na zavidnoj lokaciju u samom srcu Zagreba, točnije na adresi Vlaška 92. Čak i oni koji su samo u prolazu, odmah izvana primijete pomno uređen interijer. Prostor je nešto manji, no svaki kutak idealno je iskorišten tako da svatko ima svoju privatnost, a boje koje prevladavaju unutar salona iznimno su smirujuće. Med-Or kozmetički salon.

Med-Or kozmetički salon

U ovom salonu možete pronaći razne usluge i tretmane za njegu lica i tijela, namijenjene i ženama i muškarcima. Istaknuli bismo mehaničko čišćenje lica, mikrodermoabraziju, kavitaciju, limfne drenaže te opuštajuće i anticelulitne masaže. Tu je još i threading obrva,ugradnja ekstenzija trepavica, japansko iscrtavanje obrva, manikura, pedikura, depilacije, a uskoro će se u ponudi pronaći i šminkanje.

Med-Or kozmetički salon

Također, dolaze nam sve topliji dani i preplanuli ten je nešto čemu svi težimo. Med-Or nudi i usluge sunčanja u solariju s najnovijim OxyTan –colagen lampama koje se redovito mijenjaju.

Med-Or kozmetički salon

Nadalje, kako bi svaka usluga bila u potpunosti odrađena kvalitetno, vrlo je bitna kozmetika koja se koristi prilikom tretmana. U salonu Med-Or koriste svjetski poznate prirodne proizvode pa tako vrijedi spomenuti brendove Casmara i Selvert koji su savršeni pomagači kod njege lica. Casmara maske za lice osvježit će svaki ten već pri samo jednom tretmanu, a korištenje Selvert linije rezultirat će dugotrajnim učinkom liftinga.

Med-Or kozmetički salon

Za koji god tretman se odlučili, dobit ćete i više nego što očekujete. Ako sanjate o idealnoj kombinaciji kompletne njege uz veoma pristupačne cijene, u kozmetičkom salonu Med-Or u potpunosti će vas razmaziti. Med-Or kozmetički salon.

 

Kozmetički salon Med-Or

Vlaška 92, 10000 Zagreb

Mob: 099/ 295 0565