Med-Or Beauty centar donosi odlične beauty poslastice ovog adventa!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2017.

24 dana u prosincu ostvarite nevjerojatne pogodnosti!

Adventski Kalendar – Advent samo što nije počeo, to radosno vrijeme kada zavlada mir i sve nekako postane lakše, jednostavnije. Čak ni svakodnevni radni zadaci više nam ne predstavljaju problem, čak ni tmurno zimsko vrijeme ne može odagnati toplinu koju nosimo u srcima ovih dana, čak nas ni kolege više ne nerviraju kada zatraže pomoć oko posla.

Netko se tek sprema ići u kupovinu, a neki su zasigurno već bili vrijedni i nabavili sjajno dekorirane adventske vijence te omiljene čokoladne adventske kalendare za mališane. Svatko na svoj način doživljava advent, no jedno je sigurno – ovo je vrijeme opraštanja, nadanja, dobrih želja te vrijeme kada čovjek može barem na trenutak sebe staviti na prvo mjesto.

Adventski Kalendar

Svi znamo koliko se žene narade tijekom blagdana, od pečenja kolača, dekoriranja cijele kuće do kupovanja i zamatanja poklona…i sve to većinom rade za druge, a ne za sebe. Adventski Kalendar

Adventski Kalendar

Drage pripadnice ljepšeg spola, sada je došao trenutak da svoje dragocjeno vrijeme posvetite isključivo sebi – makar barem jedan dan u posljednjem, najljepšem mjesecu.

Adventski Kalendar

U Med-Or Beauty centru cijeli mjesec čeka vas popust od 12% na sve tretmane na plaćanje gotovinom. No naravno, to nije sve, u periodu od 1.-24. prosinca, tu su i brojne akcije na razne usluge i proizvode. Nećemo puno otkrivati, samo ćemo vam nešto reći – od četvrtka vjerno pratite Facebook stranicu Med-Or Beauty centra gdje vas čekaju senzacionalne beauty pogodnosti. Adventski Kalendar

Adventski Kalendar

Također, za više informacija o samom Med-Or Beauty centru i bogatoj ponudi usluga, posjetite njihove web i Facebook stranicu.

 

Beauty centar Med-Or

Vlaška 92, 10000 Zagreb

Mob: 099/ 295 0565