FOTO by IMDb

Film

Mean Girls 2 – cure su spremne za snimanje nastavka

admin 27. veljače 2023.

Vraćaju li nam se Cady, Regina, Gretchen i Karen?

Istina je da svi ljubitelji tinejdžerskih komedija jedva čekaju bilo kakvu informaciju o snimanju nastavka popularnog naslova “Mean Girls“, ali činjenica je da već 10 godina traje natezanje oko realizacije.

Također je činjenica i da većina originalne glumačke ekipe želi reprizirati svoje uloge, ali pregovori s TV produkcijskom kućom Paramount Pictures ne izgledaju najbolje.

Foto: IMDb

Iduće godine obilježit će se 20 godina od snimanja filma, i djevojke vjeruju da će pronaći zajednički jezik.

Lindsay Lohan još je prije tri godine izjavila: “Velika mi je želja vratiti se i snimiti nastavak s istom ekipom, raditi s Tinom Fey i oživjeti jednu od najboljih komedija za mlade. Jedini je problem realizacija i sada je sve u rukama produkcije”.

Foto: IMDb

Amanda Seyfried (Karen) podijelila je svoje mišljenje o nastavku snimanja filma “Mean Girls” još davne 2014. godine: “Ne znam što se dogodilo i zašto sve stoji, bila sam vrlo voljna sudjelovati u ideji”.

Jedini koji nije uzbuđen oko ove ideje je Jonathon Bennett koji je glumio Aarona Samuelsa. On je 2015. godine izjavio: “Ako me itko još jednom pita hoće li biti ponovnog okupljanja Mean Girls, ubit ću nekoga. Ne! Neće biti ponovnog okupljanja Mean Girls! Prestanite željeti da se napokon snimi nastavak! To se neće dogoditi!”.

Foto: IMDb

Lacey Chabert, koja je glumila Gretchen Weiners, 2019. je rekla da bi apsolutno i sa zadovoljstvom reprizirala svoju ulogu kad bi joj se pružila prilika. “Gretchen je jedan od mojih najdražih likova koje sam ikad imala priliku glumiti i mislim da bi bilo stvarno zabavno ponovno vidjeti gdje bi te žene sada bile u svojim životima” – izjavila je.

Foto: IMDb

Posljednje informacije vezane za nastavak snimanja filma objavljene su ovog mjeseca kada su sve članice potvrdile da su spremne za nastavak snimanja. Lindsey, Rachel, Amandu i Lacey rekle su da su spremne, ali da realizaciju koči Paramountova “nepoštena” novčana ponuda.

Foto: IMDb

Paramount Pictures ne želi platiti djevojkama onoliko koliko one misle da projekt vrijedi i dok se ne nađe zajednički “financijski jezik” morat ćemo se malo strpjeti.