FOTO by Instagram @blurfoodie / fatandhungryyy

Iće & piće

McDonalds’s pita s okusom kokosa – tropski desert zbog kojeg nam cure sline!

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Ipak ništa od vitke linije ove sezone!

Kada omiljeni restorani u ponudu stave egzotične i tropske deserte, znamo da nam je ljeto pred vratima i da nas čeka sezona u kojoj ćemo uživati u božanstvenim okusima koji su raj za naša nepca.

Među najpoznatijima definitivno je lanac brze hrane, McDonald’s, koji nas zadnjih šest desetljeća časti novitetima i tako pomiče granice u svijetu fast food-a.

Ovog ljeta među svoje deserte vratili su popularnu pitu s okusom neodoljivog tropskog voća, kokosa, koji malo tko od nas ne voli.

Dobro poznata hrskava korica punjena je veličanstvenim kokosovim preljevom i komadićima koji nas svakim grizom odnose na najljepše pješčane plaže u egzotičnim krajevima.

Kao i druge vrste, ova se također poslužuje vruća i može se kombinirati sa sladoledom i preljevom kako bi dobili magičan spoj, cool pitu.

S obzirom na to da je riječ o sezonskom desertu, koji će nakon ljeta prestati biti aktualan, to ga čini poželjnom delicijom zbog koje ćemo nakon posla, prije posla i nakon izlaska s veseljem stati u obližnji McDrive, te čekati u koloni samo kako bi okusili bogatstvo i osjećaj koji nam pruža.

Iako još nije stigla u poslovnice u Lijepoj našoj, nadamo se da ćemo ubrzo moći uživati u ovoj deliciji koja stvara ovisnost i ima sve predispozicije da postane HIT sezone među desertima.