McDonald’s prodaje poznate curly fries, saznajte gdje!

Engineer 26. svibnja 2017.

Upravo smo saznali da McDonald's prodaje curly fries i ne nije šala!

Međutim, morate posjetiti McDonald’s u Singapuru ili na Filipinima kako bi dobili ”Twister Fries”. Ovi poznati krumpirići ,vratili su se na meni nakon 2015.godine. Dovoljan je samo pogled i zaključak je jasan: preukusni su! Krumpirići će biti dostupni u ograničenom vremenu zato ih nabavite dok su vrući.

Izgleda kako sve franšize diljem svijeta imaju sve svoje jedinstvene ponude. Prošlog mjeseca, McDonald’s je debitirao sa sezonskim napitkom s ukusom trešnje u čast japanskog Sakura festivala.

Japanski McDonald’s ima intrigantnu ponudu. Također ima desertne krumpiriće. Ako ste u Hong Kongu onda biste trebali probati McDonald’s meni koji je inspiriran oreom, a uključuje kolač od sira, tiramisu i frappe sve napravljeno s oreom.

Čemu se još moramo veseliti od strane najvećeg fast food lanca? U 2015.godini McDonald’s je bio u procesu pokretanja zdravih mogućnosti, uključujući avokado tost i organske ljuske hamburgera. Oboje je bilo u fazi beta testiranja na australskim i njemačkim tržištima iako nismo vidjeli ništa od tad, još uvijek se nadamo.

U redu, vrijeme je za planiranje međunarodne McDonald’s turneje.