FOTO by Instagram @stellar_stage_apparel

Zabava

McDonald’s set donjeg rublja stvoren je za sve zaljubljenike u cheeseburger

Krešimir Šustić 08. kolovoza 2020.

Foodie snovi velikih gurmana napokon su se ostvarili!

Navikli smo na činjenicu da nas modni svijet može iznenaditi božanstvenim kreacijama, ali i onim pomalo bizarnim i čudnim za koje ne znamo tko bi ih nosio.

Nakon što se 2019. godine na Meet Gala Ballu popularna američka pjevačica Katy Perry pojavila odjevena u gigantski hamburger, mislili smo da nas više ništa ne može šokirati.

No, proizvod koji smo pronašli, svojim neobičnim i pomalo “weird” dizajnom, nadmašuje svaki dosad viđeni stajling i svrstava se na sam vrh stvari koje bi se samo rijetki među nama usudili odjenuti.

Modna dizajnerica i krojačica iz Wellingtona, specijalizirala se za plesne i scenske kostime, te dizajne izrađene po narudžbi koje prodaje putem svoje internetske trgovine i Instagrama.

Prošle je godine stvorila najizazovniju kreaciju do sada, cheeseburger seksi set donjeg rublja, koji dolazi sa svim dodacima koje dobijemo kada naručimo popularan burger.

Sastoji se od više slojeva, sezamovog grudnjaka sa sjemenkama, rajčice, sira i zelene salate, a natikače koje dolaze u kompletu također se sastoje od rajčice, sira i salate.

Kreatorica je otkrila da se trenutno nalazi u procesu pronalaska odgovarajućeg proizvođača koji bi ih napravio na razini masovne proizvodnje jer već ima veliki broj zainteresiranih kupaca koji nestrpljivo očekuju svoj primjerak.

Nada se i da će set donjeg rublja biti dostupan u roku od tri mjeseca, te da će obuhvatiti raspon veličina od XS do XL.