Moda

Maxi haljina u boji sezone rezervirana za tebe i tvoju BFF!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2022.

Zelena je in, posebice u upečatljivoj nijansi jabuke…

Vremenska prognoza časti nas sunčanim danima, što znači samo jedno: svoja četiri zida zamjenjujemo što duljim boravkom na svježem zraku.

Dani su konačno duži pa imamo još malo vremena nakon posla uživati u zrakama sunca, šetati parkom ili sjesti na klupicu uz kavu u ruci i pretresti sve aktualne teme s najdražom prijateljicom.

Produženi vikend je pred nama i vjerujemo da ste još uvijek u golemim pripremama, no sigurni smo da imate malo vremena i za online shopping.

Ne znamo jeste li već nabavili proljetnu garderobu, no ako niste, rado bismo vam pokazali jedan novitet koji je upravo stigao u River Island. Riječ je o ležernoj maxi haljini koja dolazi u boji sezone – zelenoj. Upotpunjena je velikim bijelim cvjetovima, puf rukavima, i mašnom koja se veže sa stražnje strane te suptilno otkriva leđa.

Mi ovu ljepoticu vidimo na dvije BFF, a kako to izgleda u realnosti, pogledajte u nastavku. Poznate influencerice i blizanke odjenule su ovu stylish haljinu, a uz istu su kombinirale predimenzionirani ceker u nude nijansi.

Toliko su slatke da smo odmah poželjeli kopirati ovaj look, a sigurni smo da će i vama zapeti za oko. Ovu chic haljinu možete nositi uz platnene bijele tenisice, sandale na blok petu, espadrille ili mule.

Uskršnji ponedjeljak nakon ručka bit će idealno vrijeme da je u miru ubacimo u svoju virtualnu košaricu, a nadamo se da smo i vama malo olakšali potragu za najefektnijom proljetnom haljinom.

Cijena ove haljine iznosi £45.00, a pronaći je možete na LINKU!