FOTO by H&M / Zara / Mango

Moda

Maxi haljina – ili kako se transformirati u grčku boginju ljubavi i ljepote

admin 07. svibnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Maxi haljine definitivno spadaju u onu kategoriju ”manje je više”, doduše ne po dužini i volumenu, već po činjenici da ju je dovoljno odjenuti, ukombinirati je s cipelama ili sandalama (neke modne poklonice je čak nose i s tenisicama), izabrati torbicu i to je sasvim dovoljno za savršeni styling moderne, romantične Venere koja ide u proljetnu šetnju gradom.

Njezina voluminoznost, lepršavost i duljina koja izdužuje figuru, definitivno su dijelovi njezine tajne zašto se baš svaki put osjećamo fantastično noseći je.

Iako su prisutne u proljetno-ljetnim kolekcijama posljednjih par godina, njihovoj eleganciji teško je odoljeti. Priznajte da i vi svake godine dodate barem jednu svojoj kolekciji.

Ove sezone maxi haljina dolazi u svim bojama, krojevima i materijalima, a laskavo pristaje baš svakoj figuri!

Za dnevni look predlažemo raspuštenu kosu i čizmice od brušene kože jer hippie i boho look uvijek začine toplo, ljetno razdoblje osjećajem slobode i rock’n’rolla, a za večernji look predlažemo sandale na petu, kožnu jaknu i nakit, za zavodnički, femme fatale look.

Dok s nestrpljenjem čekamo prave, vruće proljetne dane (koji su ove godine odlučili još malo pričekati), pravi je trenutak da se inspirirate našim romantičnim izborom maxi haljina!