FOTO by Toynk

Dekor

Matični set čaša za vino s kojima će nazdravljati pravi Harry Potter fanovi!

Antonija Andabak 29. srpnja 2021.

A i oni koji samo vole nazdravljati...

Unatoč tome što mnogi zaposleni imaju klasična dva tjedna godišnjeg odmora, vrlo često među prijateljima čujemo da se vole opustiti nakon radnog dana na balkonu uz dobru „kapljicu“.

Osvježenje traže u omiljenim pićima među kojima prednjači vino, koktel ili pivo. Kada smo već kod vina, mnogi ga vole pijuckati u čašama sa stalkom, pa će tako crno vino ispijati u vrlo širokim i oblim čašama, a bijelo s nešto užim grlom.

Ipak… kada je riječ o poznatim uzorcima, sva pravila u kojim čašama što treba ispijati, padaju u vodu.

Dignite čaše i nazdravite za precool čaše s poznatim simbolima baziranim na Harry Potter knjigama i filmovima! Set od četiri čaše, oduševit će istinske fanove Harry Pottera koji kao hrčci skupljaju stvarčice s printom ovog planetarno popularnog čarobnjaka čija popularnost doista ne jenjava!

Fanovi tako zasigurno imaju odjeću poput papuča ili pidžamica s nekim od poznatih Harry Potter simbola, zatim stvarčice poput notesa, torbice i još mnoge druge, njima korisne predmete! Mnogi su brendovi iskoristili taj trenutak i tzv. Potteromanija te lansirali prethodno spomenute odjevne komade i accessories s Harry Potter printom.

Na web shopu Toynk pronašli smo set od četiri čaše bez stalka za bijelo vino, iako u iste možete sipati koje god piće želite vidjeti u čašama s uzorcima inspiriranim knjigom i filmovima, pa se tako na čašama nalaze zlatom bojom otisnuta platforma 9 ¾, Harry Potter i Darovi smrti, Marauder’s Map i Harry Potter dizajn naočala i ožiljak.

Malo je reći da su čaše velike s obzirom na to da u njih stane 0,5 l pića, stoga nećete morati svakih pet minuta ustajati i točiti, već ćete duže vremena uživati u ispijanju omiljenog napitka… četiri čaše dovoljne su za mini party od četiri super-fana, pa nije zgoreg naručiti i dupli set ako vas u društvu ima i više!

Toynk isporučuje i u Hrvatsku, a ovaj set možete nabaviti za 259,00 kuna te isti kupiti sebi ili prijatelju koji zna sve Harry Potter knjige i filmove napamet, a treba mu doza opuštanja!