FOTO by Instagram @matching.tattooss / @ornamentaltattz

Ljepota

Matching tetovaže za sve srodne duše – parove, sestre, prijateljice!

Viktoria Šafranić 01. veljače 2021.

Prava ljubav dolazi u mnoštvo oblika, a mnogi je iskazuju tattoo kreacijama...

Ulaskom u najromantičniji mjesec u godini, dobili smo još više motivacije da svakodnevno pokazujemo ljubav. Pritom ne mislimo da istu trebaju iskazivati samo zaljubljene duše, već svi oni koji se osjećaju voljeno, i žele toj drugoj strani na jednak način pokazati koliko im znači.

Ljubav je vidljiva u mnoštvo oblika pa tako svoju srodnu dušu možemo pronaći u boljoj polovici, ali i u mami, sestri, prijateljici.

Svatko od nas ima barem jednu osobu za koju bi dao cijeli svijet, ne samo zato što je uz nas već godinama, već i zbog činjenice da u svom tom vremenu, ta nas divna duša nikada nije zanemarila. Uvijek smo joj bili na prvom mjestu, kako u sretnim tako i u tužnim trenucima. To je netko uz koga uživamo smijati se i plakati, netko zbog koga je svijet ljepše mjesto.

Osim što poštovanje prema toj osobi možete iskazivati dobrim djelima, postoje još neki načini kako da se još više povežete, a jedan od njih je i matching tetovaže. Ne znamo jeste li ljubitelji istih, no ako vi i vaš partner, sestra ili prijateljica imate sklonost prema istima i već neko vrijeme razmišljate o tome, veljača je idealan mjesec za ovu odvažnu odluku.

Ako želite dio sebe obilježiti neizbrisivim tragom, koji će vam svaki dan biti podsjetnik na vašu srodnu dušu, onda svakako pogledajte kreativne tattoo ideje, a ne zaboravite iste pokazati i drugoj strani. Na Instagramu smo pronašli mnoštvo divnih fotografija ‘matching tetovaža’ poput sunca i mjeseca, ruža, suncokreta, srca i još mnogo drugih prekrasnih motiva koji slave ljubav: