FOTO by Primark

Moda

Matching pidžama iz Primarka idealan je obiteljski outfit za božićno jutro

Krešimir Šustić 06. studenoga 2020.

Dolazi s motivom omiljenog Disneyjevog dua i totalno je neodoljiva

Još nas nešto manje od pedesetak dana dijeli do najljepšeg i najsvečanijeg dana u godini u kojem vlada posebna energija bogata ljubavlju, obiljem i srećom.

Već i vrapci na grani znaju da nam je Božić iza ugla, te da ćemo uskoro krenuti s kupovinom svih onih prijeko potrebnih, ali i manje potrebnih stvarčica koje će nam uljepšati nadolazeće razdoblje.

Trgovine su već uvrstile u svoj asortiman razne dekorativne predmete kojima ćemo ukrasiti naše životne prostore, kao i odjevne predmete u koje smo se jednostavno zaljubili.

Najviše možemo vidjeti ponudu prigodnih džempera s motivima tipičnim za adventsko doba, no posebnu pažnju zaslužuju i matching pidžame koje postaju sve popularnije.

Vođeni time, bacili smo se u potragu za primjercima u kojima će cijela obitelj zablistati na božićno jutro u simpatičnom ruhu koje izgleda odlično na čestitkama i fotkama.

Primark je u svoju kolekciju ubacio model kojeg krasi šarmantni zaljubljeni duo iz Disneyjeve tvornice, Mickey i Minnie Mouse, uz koje će i ovaj blagdan biti obilježen smijehom i nezaboravnim trenucima.

Napravljene su od mekog i održivog  pamuka, donji dio dolazi u kombinaciji crvene i crne boje, a gornji u neutralnoj sivoj s preslatkim mišom i mišicom.

Po povoljnoj cijeni od samo 12$ po komadu, možemo ih nabaviti u najbližoj poslovnici koja se nalazi u susjednoj Sloveniji, točnije u gradu Ljubljani.

Iako trenutno nismo u mogućnosti fizički otići tamo, uvjereni smo da poznajete barem jednu osobu koja živi tamo, a koju biste mogli zadužiti za kupnju ovih slatkoća.