Ljubimci

Matching outfit za vas i vašeg psa? Može!

Tina Turuk 24. srpnja 2019.

Butik specijaliziran za izradu jednakih modnih kombinacija kako za vlasnika, tako i za psa

Jeste li ikad nosili neki odjevni predmet u kojem ste se osjećali kao da možete osvojiti svijet?

S druge strane, može li vaša misao o osvajanju svijeta biti uništena kad pomislite na to da vaš pas nikad neće moći uživati u istim osjećajima?

Ako ste potvrdno odgovorili na oba pitanja, otkrit ćemo vam jednu tajnu koja će vas dovesti u momentalno stanje nadnaravne sreće…

Govori li vam što ime Pablo and Co? Vjerujemo da ne. Ali… To je butik specijaliziran za izradu jednakih modnih kombinacija kako za vlasnika, tako i za psa. Došlo je vrijeme da u tandemu zablistate!

Sam brand smo otkrili na stranici internet trgovine Etsy, a na vama je da odlučite želite li banana ili primjerice aligator print. Zamislite sebe i svog ljubimca na nekoj nedjeljnoj roštiljadi… Sigurni smo da ćete ukrasti zabavu.

Pljesak za oboje… Koje zvijezde!

Vrijeme je da vam otkrijemo i cijenu. Morat ćete izdvojiti 45,67 € za ljudsku, a 28,04 € za pseću verziju. Slanje, osim ako niste iz Australije, ćete platiti 9,79 eura. Potpuno vrijedno ovog kompleta, zar ne?

Čini se da je dosadašnja prodaja prilično uspješna i da su ljudi „kliknuli“ jer je recenzija od 5 zvjezdica zaista mnogo.

Donosimo samo neke od komentara;

Emily: „Divno – budite sigurni da će ovo razvući širok osmijeh svakom tko vidi vaše podudaranje sa psom.“

Sarah: „Tako sam sretna zbog naše kupnje! Odlična kvaliteta materijala, niti predebelo niti tanko. Print je odličan, vrlo jasan i efektan. Bentley voli svoju novu odjeću i već planiramo iduću kupnju.

Treća gospođa napominje kako je upravo ovo najbolje što je njezin dečko mogao kupiti: „Moj dečko je kupio matching outfit za sebe i (hm…) mog psa. Sviđa mi se materijal, kao i kvaliteta proizvoda. Tople preporuke!

Što reći nakon sveg ovog? Trk na Etsy i ugodno traženje vaše idealne kombinacije želimo!