FOTO by Etsy

Ljubimci

Matching maske i marame pretvaraju naše četveronožne ljubimce i nas u trendi twinsiće

Krešimir Šustić 28. srpnja 2020.

Vijeme je da u duetu zablistamo na gradskim ulicama!

Početak nošenja zaštitnih maski krenuo je s onim danom kada je proglašena pandemija korona virusa na svjetskoj razini i od tada na svakodnevnoj bazi viđamo bezbroj različitih ideja koje okupiraju internet i postaju viralni hitovi.

Osim onih dizajnerskih ili humorističnih sa zabavnim porukama, vrijedi naglasiti kako su nam najnovije otkriće maska za lice i marama za kućnog ljubimca koje dolaze u kompletu, napravljene od istog materijala u istoj boji ili uzorku.

Ovi matching kompletići od finog i mekog pamuka, najnoviji su trend za koji vjerujemo da će osvojiti sve vlasnike pasa, neovisno o tome imate li malu vrstu koja stane u torbicuu ili nešto višeg ljubimca.

Postoji niz uzoraka za odabir, otisci jagode i lubenice, flaminga, dizajn Minnie Mouse, a također imate mogućnosti personalizirati masku i maramu vašim inicijalima ili nekim crtežom koji vam je posebno drag.

Trenutno su u ponudi razne tkanine koje se bez problema mogu prilagoditi veličini psa, kao i obliku lica koji imate, a ovaj paket od dva proizvoda možete pronaći na web shopu ETSY.

Vrijeme je da prihvatimo novi trend, sredimo sebe i svog ljubimca, te kao modni duo krenemo u šetnju gradom kako bi pokazali da su stigli novi fashion twinsići.