FOTO by Instagram @rocio0sorno

Moda

Massimo Dutti ružičasta haljina stvorena je za svečana događanja

Daria Lovrić 23. rujna 2022.

U tandemu s laganim blejzerom dominirat će na svim eventima!

Iako smo zakoračili u jesen, pred nama je ostalo još nekoliko svečanih događanja koji zahtijevaju besprijekoran izgled. U potrazi za božanstvenim odjevnim komadima vodili smo se trendovima za jesen 2022.

Glavni trendovi boja prema najnovijim kolekcijama za jesen 2022. donose raskošnu i bogatu paletu koja će oplemeniti kišno i tmurno razdoblje pred nama. Uz jarke i upečatljive boje te zemljane tonove, jedna od najpopularnijih boja je baby roza.

Massimo Dutti ružičasta haljina 1
Massimo Dutti ružičasta haljina

Šarmantna ružičasta haljina s mašnama stvorena je za svečana događanja

Bez obzira jeste li član obitelji, kuma, najbolja prijateljica, djeveruša ili gošća na nečijem vjnčanju, nova Massimo Dutti studio kolekcija će vas naprosto oduševiti. Naš favorit je večernja lanena haljina sa širokim naramenicama koje se vežu u mašnu.

Massimo Dutti ružičasta haljina 2
Massimo Dutti ružičasta haljina

Ova ljepotica cijelom će looku dati notu ženstvenosti i profinjenosti, dok će prorez na prednjoj strani dati poseban touch i dozu seksepila. spojite li ju sa salonkama s visokom petom i laganim blejzerom svi će pogledi biti usmjereni ka vama.

Massimo Dutti ružičasta haljina 3
Massimo Dutti ružičasta haljina

Fashionistice diljem svijeta poludjele su za ovim prekrasnim modelom, a mi smo strpljivo čekali da se pojavi i na našem web shopu.

Massimo Dutti ružičasta haljina 4
Massimo Dutti ružičasta haljina

Ako je i vas oduševila ova ljepotica, pronađite je na prodajnim mjestima ili Massimo Dutti web trgovini po cijeni od 1.399 kuna.