FOTO by sanrio.com

Moda

Mašnica u prvom planu – stigle dvije nove Hello Kitty torbice!

Viktoria Šafranić 14. kolovoza 2020.

Ponovno ćemo se baciti u trošak...

Svjesne smo da ih imamo sasvim dovoljno i bez suvišnog govora naših jačih polovica, no jednostavno nam je potrebna još jedna, i smatramo da ne trebamo poseban razlog za kupnju nove torbe.

Nismo krive što nas brendovi doslovno bombardiraju trendi novitetima i ne možemo zatvoriti oči na ono što nam serviraju.

Hello Kitty, fiktivni lik japanske tvrtke Sanrio,  već nas godinama oduševljava svojim postojanjem koje je rasprostranjeno posvuda.

Od plišanih igračaka, odjevnih predmeta, accessories, parfema, do stvari za kuću, ova ljupka mačkica uz Mickey i Minnie Mouse, jedna je od kultnih ikona čija popularnost ne jenjava.

Ovog puta, na službenoj stranici spomenutog brenda naišli smo na dva nova modna dodatka za dnevni i večernji look, koja su nastala u suradnji s umjetnikom ‘JimmyPaul’, čije su kostime nosile brojne poznate zvijezde.

Bijela oversized torba upotpunjena je predimenzioniranom mašnom crvene boje koja će mamiti poglede na gradskoj špici.

Unutar mašnice nalazi se maleni pretinac stvoren za odlaganje ruža za usne, kako biste ga uvijek imali nadohvat ruke. Ova chic torbica uklopit će se uz bezbroj outfita, a najviše onih ležernijih.

Druga, ništa manje primamljiva, štoviše još zavodljivija, dolazi u obliku poznate mašnice i na prvi pogled ostavlja bez teksta. S jedne strane crna, s druge crvena, pravo je remek djelo ovog proizvođača.

Bez obzira nosili je uz crnu ili crvenu haljinu, dovoljno je samo okrenuti je na stranu kontrastne boje. Bit će glavna tema na svim večernjim partyjima, od jeseni do kraja godine.

Cijene torbica možete saznati putem službene stranice sanrio.com!