FOTO by marks&spencer

Dekor

Marks&Spencer lansirao X-mas posteljine za festive ugođaj u spavaćoj sobi!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Blagdanski štimung osigurajte u svakoj prostoriji, a makeover možete započeti u spavaćoj sobi!

Uređenje interijera u božićnom ruhu nije uvijek lak zadatak, osobito pored mnoštvo izbora, uzoraka i boja zbog kojih se teško odlučiti za stil koji bi najbolje istaknuo vaše postojeće uređenje doma.

Bez obzira na to koji stil interijera njegovali, ove godine sugeriramo posebnu pažnju usmjeriti prema spavaćoj sobi jer ipak, u njoj, kako kažu stručnjaci, provodimo trećinu svog života. Želite li za vrijeme blagdanskih dana unijeti malo prigodnog festive duha, posegnite za tematskom posteljinom s potpisom Marks&Spencer koji u svojoj home kolekciji nudi dražestan komplet posteljina s jastučnicama!

Uzorci poput polarnog medvjeda na navy plavoj podlozi ili pingvina na klizaljkama pomalo na šaljiv način žele unijeti blagdanski štimung u najintimnijem dijelu vašeg doma!

Osim navedenih uzoraka, možete odabrati i vibrantnije crvene tonove posteljine s uzorkom poštanskih marki upućenih Djedu Božićnjaku ili klasičnu kariranu posteljinu u crvenoj nijansi koja neodoljivo podsjeća na dominantan uzorak korišten u filmu “Sam u kući”.

M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine
M&S blagdanske posteljine

Marks&Spencer može se podičiti kvalitetnom linijom za uređenje interijera jer je već poznato kako su i lansirane kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka visoko kvalitetni, te ponegdje i višeg cjenovnog ranga, no predstavljene posteljine nisu pretjerano skupe, a cijene se mijenjaju ovisno o veličini seta za krevet kojeg kupujete.

Sve cijene i veličine možete pogledati OVDJE i odabrati idealnu za sebe!