Mario Valentić otkriva recept za dug i zdrav život!

Viktoria Šafranić 17. veljače 2017.

OmegaMarine FORTE+ prvi je dodatak prehrani s omega-3 uljem dobivenim iz norveškog lososa s Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti

Stara poslovica „u zdravom tijelu zdrav duh“ u današnjem je vremenu postala gotovo nedostižna. Brz tempo života ostavlja nam sve manje vremena za uravnoteženu i zdravu prehranu, a promjena životnih navika nije proces koji se događa preko noći. Balansirana prehrana može poboljšati moždane funkcije i rad srca, a masna riba, bogata omega-3 masnim kiselinama, jedna je od namirnica koju bismo trebali konzumirati najmanje dva do tri puta tjedno.

Omega-3 masne kiseline i Vitamin D iznimno su važni u očuvanju zdravlja i vitalnosti. Europska agencija za sigurnost hrane ističe kako konzumacija omega-3 masnih kiselina (250 mg DHA i EPA dnevno) doprinosi održavanju pravilne funkcije srca. Također dokazani su i brojni pozitivni učinci na mozak, kognitivne performanse, a iznimno se preporuča unos dovoljne količine omega-3 masnih kiselina tijekom trudnoće i dojenja. Vitamin D koristan je na mnogo načina, ali jedan od najvažnijih doprinosa je svakako održavanju zdravlja strukture kostiju. Sretna dobitnica je Andreja Vlahović. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Dugogodišnji fitness i kondicijski trener te žestoki pobornik zdravog načina života, Mario Valentić, navike zdrave prehrane usvojio je još od malena, točnije otkad se počeo baviti sportom. „Redovito vježbanje i zdrava prehrana misija su koju nastojim svakodnevno provoditi u svom životu. S obzirom da je uobičajenom dnevnom prehranom teško unijeti dovoljnu razinu omega-3 kiselina kroz dnevne obroke, redovito uzimam 2 kapsule OmegaMarine FORTE+ dodatka prehrani koji mi pomaže da svoj organizam opskrbim preporučenim dnevnim količinama od 250 miligrama DHA i EPA masnih kiselina“.

OmegaMarine FORTE+ prvi je dodatak prehrani s omega-3 uljem dobivenim iz norveškog lososa,  s Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti, a ujedno i prvi takav dodatak prehrani koji je na hrvatsko tržište plasirao Natural Pharmaceuticals.

„Drago mi je da, nakon milijun zadovoljnih potrošača u svijetu, sada i ljudi u Hrvatskoj imaju priliku uvjeriti se u pozitivne učinke OmegaMarine FORTE+ i kvalitetu temeljenu na 25-godišnjem iskustvu, a koje ga čine jedinstvenim u odnosu na druge omega-3 proizvode“, dodao je Mario.

Za više informacija posjetite stranicu www.testomega.hr

 

IGRA DARIVANJA

OmegaMarine FORTE+ prvi je dodatak prehrani s omega-3 uljem dobivenim iz norveškog lososa s Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti. Jednu natjecateljicu darujemo upravo s ovim kapsulama koje održavaju zdravlje i vitalnost.

Što trebaš:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Tagiraj osobu kojoj su ov kapsule nužne ?

Igra darivanja traje do nedjelje, 19.02. do 13h. Sretno