FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić zablistala u prekrasnoj vjenčanici Matije Vuice

Daria Lovrić 10. lipnja 2022.

Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno...

Marijana Batinić poznata je i svima omiljena hrvatska televizijska voditeljica. Sudjelovala je u popularnim i uspješnim hrvatskim emisijama kao što su Ljubav je na selu, Život na vagi i Tko će ga znati.

RTL-ova voditeljica Marijana osim što je poslovna žena, majka je dvije djevojčice Ene i Roze. Svojim veselim karakterom i atraktivnim stasom uveseljava gledatelje diljem Hrvatske.

Osim što ju pratimo u zanimljivim emisijama, Marijanu pratimo i na društvenim mrežama na kojima nas oduševljava zanimljivostima iz poslovnog i privatnog života.

Ovog puta, sa svojim pratiteljima podijelila je objavu u prekrasnoj vjenčanici Matije Vuice. „Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno…“, napisala je Marijana uz hashtag: „#ljubavipromijenitcemoime“.

Ispod objave su frcali komplimenti: „Prekrasna si“, „Divna“, „Joj Mare što si divna“.

Kako ne bi došlo do zabune, Marijana Batinić je odjenula prekrasne modele vjenčanih haljina povodom snimanja spota za pjesmu „Ljubavi promijenit ćemo ime“ hrvatskog izvođača Marka Tolje.

Na svom je profilu podijelila i dvije očaravajuće fotografije s Markom nastale u jednom od najljepših hrvatskih gradova – Rovinju.

Marijana je objavila i kratki teaser novog spota i otkrila da se ideja o suradnji rodila kada su zajedno radili na njezinom glasu za emisiju „Masked singer“.

Iako Marijana nikad u svom životu nije odjenula vjenčanicu poručila je da se oduvijek vidjela baš u vjenčanici naše domaće dizajnerice.

„Stara je bijeli kaftan iz prošle IKona kolekcije, nova bijela haljina je iz najnovije kolekcije i da se udajem, ona bi bila moj izbor nakon crkve, a kad sam kao mlađa maštala o svom vjenčanju, uvijek sam se vidjela u vjenčanici @matijavuica koju sam za ovu prigodu i posudila“.