FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić – udobno i casual vs. upečatljivo i poslovno!

Daria Lovrić 27. rujna 2022.

Poznata voditeljica jednostavno blista u svim prigodama!

Poznata RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ima besprijekoran smisao za modu, zavidnu liniju i jednostavno zrači neodoljivom karizmom.

Sudjelovala je u popularnim i uspješnim hrvatskim emisijama kao što su Ljubav je na selu, Život na vagi i Tko će ga znati, a prepoznatljiva je postala po emisiji Po ure torture. Marijana osim što je poslovna žena, majka je dvije djevojčice Ene i Roze. Svojim veselim karakterom i atraktivnim stasom uveseljava gledatelje diljem Hrvatske i odlično balansira između poslovnog i privatnog života.

Upravo zato imamo je prilike viđati u raznim odjevnim kombinacijama, bile one svečane ili ležerne. Unazad nekoliko dana, na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija u različitim outfitima.

Marijana je objavila fotografiju sa svojim kćerima u cool i ležernom izdanju i napisala ispod objave: „Između dvi vatre. Najljepši osjećaj na svijetu“. Predivna voditeljica pozira sa svojim mezimicama u opuštenoj trendi haljini i popularnim bijelim tenisicama s velikim osmijehom na licu.

Marijana Batinić očarala izgledom u pink odijelu!

Nekoliko dana kasnije Marijana Batinić objavila je fotografiju na kojoj pozira u upečatljivom odijelu boje fuksije i vrtoglavo visokim platformama te ponovno oduševila svoje pratitelje. „Mimikrija usred Gorskog kotara. Pozdrav svima sa seta @zivot_na_vagi_rtl“ – napisala je voditeljica ispod objave.

Naime, možemo zaključiti da prekrasna voditeljica izgleda predivno i u ležernoj, ali i u upečatljivoj odjevnoj kombinaciji. Fashion mama svojim casual izdanjima osvaja gradske ulice, ali i svojim poslovnim lookovima televizijske setove.