FOTO by Instagram

Poznati

Marijana Batinić pokazala trbuščić i pozdravila se s linijom na godinu dana!

admin 24. svibnja 2020.

Voditeljica u svom stilu-sasvim iskreno o mislima koje svakoj trudnici padnu na pamet!

Sredinom ožujka, lijepa je voditeljica objavila na društvenoj mreži Instagram kako ona i njen suprug Matej Pašalić čekaju drugo dijete, a nedavno je otkrila i spol djeteta. Njena kćer Ena postat će velika seka još jednoj djevojčici kojoj se svi neizmjerno vesele!

Iako je ušla u drugo tromjesečje trudnoće, Marijana je priznala kako se u drugoj trudnoći kile više “hvataju”, a tome je pripomogla izolacija koja joj nije teško pala jer je, kako kaže, uživala u dobroj hrani, igranju s kćerkom Enom i smišljanju imena za djevojčicu.

Za ime još nije sto posto sigurna, no kako su i suprug i Ena sudjelovali u prijedlozima, došli su do zaključka da bi se beba mogla zvati kao sestra Enine najbolje prijateljice.

S obzirom na početak drugog tromjesečja, Marijana je objavila fotografiju na kojoj se trbuščić lijepo zaokružio te napisala:”Draga linijo, vidimo se za otprilike godinu dana! Lp, Marijana.

Njena kolegica Nevena Rendeli šaljivo je na to odgovorila: “Ili za tri!”, dok su mnogi Marijanini pratitelji pisali kako je ova linija koju ima, najljepša linija te da je predivna trudnica!

Marijana trenutno s mužem i djevojčicom uživa u lijepom vremenu na Šolti gdje se ljeto i romantika već osjeti u zraku, što potkrepljuje novom fotografijom u suprugovom zagrljaju.