Marijana Batinić pokazala da je još uvijek dijete – barem u duši!

Viktoria Mikulić 28. siječnja 2019.

Lijepa brineta vratila se u djetinjstvo...

Poznata voditeljica sa svojom je kćerkicom Enom, koja će u veljači napuniti 4 godine, proteklog tjedna uživala u snježnim radostima. Bez obzira na silne obveze, zgodna mama uvijek pronađe vremena za druženje sa svojim najmilijima. Prvo su s obitelji i prijateljima posjetile poznato talijansko skijalište Kronplatz te ovjekovječile te divne trenutke fotkama na stazi.

Da nijedno putovanje ne može proći bez njihovog ljubimca i počasnog člana obitelji, preslatkog bostonskog terijera – dokaz je umjetnička jutarnja fotka iz snježnog Kronplatza.

No nedugo nakon toga, preslatkom objavom na Instagramu, mama i kćer pokazale su da je kod kuće ipak najljepše. Zajedničkim snagama izgradile su preslatkog snjegovića, a Marijana je time dokazala, da bez obzira što je često vidimo u poslovnom izdanju, i ona se itekako zna opustiti i ponašati baš poput pravog djeteta…a to i jest ono najbitnije! Obje će u veljači proslaviti rođendane, a da li je odlazak na skijanje bila nagrada objema ili tek spremaju zajedničku rođendansku proslavu, imat ćemo prilike saznati veoma brzo…