FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić ovog je vikenda proslavila 42. rođendan u najslađem društvu!

Daria Lovrić 20. veljače 2023.

Poznatoj voditeljici želimo sve najbolje!

Marijana Batinić, u subotu 18. veljače, proslavila je 42. rođendan, a tim je povodom objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira nasmijana u casual izdanju. „Danas nam je divan dan, oblačan doduše, ali meni rođendan. Četrdeset drugi – prava sitnica! Primam želje i pozdrave i unaprijed zahvaljujem svekolikom Instagram pučanstvu“ – poručila je omiljena voditeljica ispod fotografije.

Vrlo ubrzo nakon objave počele su pristizati čestitke Marijaninih prijatelja, kolega i vjernih pratitelja. Mi se pridružujemo čestitkama i moramo priznati da predivnoj Marijani godine idu u prilog.

Povodom Marijaninog rođendana i njezina je sestra Karla objavila nekoliko fotografija. „Sretan rođendan blizanko (prema svim hrvatskim medijima). Volim te “, dodala je uz fotografije.

Instagram @ karla_batinic

Maleni slatkiši dočekali fašnik u kostimima omiljenih junaka

Osim što je prelijepa brineta imala rođendan, ovog su vikenda njezine djevojčice Ena i Roza imale još jedan razlog za zabavu. Povodom maškara, djevojčice su se maskirale u identične kostime. Naime, preslatka Roza prvo je pozirala u sekinom kostimu mace koji je nosila kada je bila mlađa.

Baš kao što je Marijana najavila da će ove godine djevojčice imati više kostima, objavila je preslatki video u kojem su curice maskirane u omiljenu Disney mišicu Minnie Mouse.

„Mamin najljepši rođendanski poklon ❤ Moje lutke. Curke su oduševljene što su napokon iste.“ – napisala je ponosna majka ispod objave.

Na videu djevojke ponosno poziraju za kameru, a i možemo primijetiti kako starija Ena uređuje svoju mlađu sestricu Rozu.