Promo

Marijana Batinić i Luka Nižetić predstavili Becutanovu snježnu čaroliju!

PR 17. prosinca 2019.

Ledeni Park na zagrebačkom Tomislavcu prošle je subote bio IN mjesto za sve generacije...

Advent je već tradicionalno rezerviran za Becutanovu čaroliju i druženje s najmlađima. Tako su mali Bekutančići i ove subote uživali u poznatom društvu Marijane Batinić i Luke Nižetića i zajedno se smijali, igrali, pjevali božićne pjesme, uživali u predstavama, ali i klizanju u čarobnom ambijentu Ledenog parka Tomislavac….

Već tradicionalno Becutanovo druženje s klincima i njihovim roditeljima održalo se ove subote na jednoj od  najljepših adventskih lokacija u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu. Zanimljiv i interaktivni program pod nazivom „Becutanova snježna čarolija“ trajao je punih pet sati kojeg su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić, te zajedno s mališanima jednako uživali u brojnim aktivnostima koje je za njih i ove godine priredio Becutan.

„U Becutanovoj snježnoj čaroliji bez ikakve sumnje uživaju sve generacije, a ne samo najmanji“  – rekla je Marijana Batinić koja je u društvu Bekutančića uživala u zabavnim i edukacijskim predstavama „Snjegovićeva odluka“ i „Potraga za pahuljicama“, ali i u brojnim kreativnim radionicama u kojima su mališani imali priliku izrađivati vesele snjegoviće, ali i otkriti svoje skrivene želje.

Snježnu čaroliju Becutana dodatno je začarao i Luka Nižetić koji je sve prisutne iznenadio mini koncertom, a bez ikakve sumnje božićne pjesme u jedan glas pjevali su svi koji su se u tom trenutku našli na sunčanom Tomislavcu.

„Ovo je definitivno jedan od najbolje provedenih vikenda u prosincu i to u najljepšem društvu – onih najmanjih i najiskrenijih“ – izjavio je Luka koji je zajedno s Marijanom uživao i u klizanju s brojnim Bekutančićima na Ledenom parku.

Kultni brend kojem vjeruju generacije 

Tako je Becutan i ovih blagdana onim najmanjima priuštio emotivan “miris djetinjstva” i još jednom potvrdio koliko je čvrsto povezan sa zajednicom koja ga vjerno prati više od 40 godina. Becutanovi kvalitetni i raznoliki proizvodi prvi su izbor brojnih roditelja kada je riječ o njezi nježne dječje kože.

Prepoznatljiva ambalaža, divni mirisi, nježne teksture proizvoda koje njeguju i štite dječju kožu čine Becutan obiteljskim brandom koja se koristi generacijama.

Sigurnost, briga, zajednički trenuci nježnosti roditelja i djece, duga tradicija brenda i vrhunska kvaliteta samo su neke od karakteristika koje asociraju na već poznati Becutanov miris djetinjstva.