FOTO by Instagram @serifovic

Zabava

Marija Šerifović stiže u Arenu Zagreb!

Daria Lovrić 19. listopada 2023.

„Lutke moje, ovo sam jedva čekala“

Najpoznatija pjevačica u regiji, iznimno talentirana Marija Šerifović, koja svojim nevjerojatnim vokalom osvaja srca publike, najavila je spektakularni koncert koji će se održati u zagrebačkoj Areni 8. ožujka 2024. godine.

Obožavatelje očekuje nezaboravno glazbeno iskustvo i vrhunska glazbena izvedba. Marija Šerifović će svojim koncertom u Zagrebu otvoriti regionalnu turneju, a pripreme za ovaj spektakl već su u punom jeku.

Nema sumnje u to da će upravo na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, još jednom dokazati da žene dominiraju regionalnom glazbenom scenom.

Od 2003. godine, Marija Šerifović dominira regionalnom glazbenom scenom. Njen prvi album ‘Naj-najbolja‘ označio je početak karijere, no najveći uspjeh postigla je četiri godine kasnije.

Godine 2007., pjesmom ‘Molitva‘, predstavljala je Srbiju na Euroviziji u Helsinkiju, osvojivši prvo mjesto.

Marija Šerifović, Arena Zagreb
Marija Šerifović, Arena Zagreb

Svaki njen naredni album nizao je velike uspjehe, a 2013. godine je iznenadila javnost objavom knjige i filma. Uvijek svestrana, direktna i stručna, privukla je pažnju kao članica žirija i mentorica u popularnom showu ‘Zvezde Granda‘, gdje je već šestu sezonu.

Marija je oduševila publiku rasprodanim koncertima u najprestižnijim dvoranama, uključujući Štark Arenu u Beogradu, dvoranu Zetra u Sarajevu, Sava centar u Beogradu, te gradove kao što su Novi Sad, Banja Luka i Zagreb.

U listopadu 2023. izdala je svoj šesti album naziva ‘Dolazi ljubav‘, koji je privukao veliku pažnju javnosti. Posebno je izdvojen duet s Matijom Cvekom, koji je postalo veliki hit, posebno u Hrvatskoj.

Njen repertoar uključuje pjesme poput ‘Deo prošlosti’, ‘Pametna i luda’, ‘Sama i nervozna‘, ‘Nije ljubav to‘, ‘Svoja i tvoja‘ i mnoge druge. Njene izvedbe obećavaju publici nezaboravnu glazbenu noć, ispunjenu emocijama i strašću!

Sve informacije i ulaznice potražite putem Eventim.hr