FOTO by PR

Elegant

Manje je više – FOREO predstavlja švedsku rutinu njege lica!

PR 21. lipnja 2023.

Jednostavno i nježno dvostruko čišćenje za zdravu i meku kožu!

Prije 10 godina, FOREO je zauvijek promijenio kozmetičku industriju revolucionarnim uređajem LUNA – prvom svjetskom, a danas i proslavljenom najprodavanijom linijom proizvoda sa četkicama namijenjenim za čišćenje i masažu lica. Dolazeći do današnjeg dana, svijetu najomiljeniji beauty-tech brend upravo je otkrio svoju najnoviju liniju kozmetičkih proizvodaklinički testirani, veganski, cruelty-free, i s čistim formulama – osmišljavajući svoju Švedsku rutinu njege lica.

Dermatolozi ističu i naglašavaju važnost dvostrukog čišćenja lica kao dragocjenu pomoć kod “uklanjanja tvrdoglavih nečistoća koje začepljuju naše pore i uzrokuju akne, a koje često ostaju na koži čak i nakon jednog čišćenja lica”. Budući da je čišćenje ključno za zdravu kožu, FOREO je nedavno lansirao dva nova proizvoda posebno dizajnirana kako bi nadopunila učinkovitost rutine za njegu kože u kombinaciji sa najnovijom generacijom LUNA 4 uređaja.

Kroz integraciju posebno formuliranih proizvoda za njegu lica koji su savršeno usklađeni s LUNA 4 uređajima, Švedska rutina njege lica nudi potpun i učinkovit pristup njezi kože kroz 3 jednostavna koraka. Ova rutina obuhvaća različite potrebe kože: uklanja nečistoće, hrani, i promiče cjelokupno zdravlje kože. Ova ciljana i sveobuhvatna rutina razlikuje se od tradicionalnih metoda dvostrukog čišćenja, pružajući učinkovito i luksuzno iskustvo koje rezultira vidljivo poboljšanim, blistavim, i nježnim tenom.

Prvi korak u vašoj Švedksoj rutini njege lica je izuzetno hranjivi balzam – FOREO LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm: prvi na svjetu trofazični balzam za čišćenje lica koji se transforima iz balzama u ulje, a potom u mlijeko kada dođe u dodir s vodom, stvarajući iznimno lagani proizvod koji se topi u svilenkasto ulje. Ovo nježno ulje uklanja sebum, sve tipove šminke i SPF. Tajna ovog premium balzama za čišćenje lica leži u najvišoj kvaliteti, sa 79% prirodnih sastojaka i moćnim aktivnim sastojcima: omekšavajuće slatko ulje badema, hidratantno ulje Jojobe, hranjiv Shea maslac i antioksidanse vitamina E. Jednostavno ga trebate isprobati kako biste se u trenutku zaljubili u njega!

Zatim nastavite na slijedeći korak sa FOREO LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0 LUNA, nova i unaprijeđena verzija prethodnog Micro-Foam cleansera, formulirana s 87% prirodno dobivenih sastojaka, nježna je prema koži i savršena je  za kombiniranje s T-Sonic pulsacijama LUNA 4 četkice za lice. Ova kombinacija će podići vašu uobičajenu rutinu čišćenja lica na novu razinu istovremeno štiteći barijeru kože. Ovaj novi premium micro-foam cleanser pretvara se iz bogate svilenkaste kreme u nježno lagane mjehuriće koji dubinski čiste nećistoće, spremajući vašu kožu za početak novog dana. Obogaćen biljkama Houttuynia cordata, Centella Asiatica, Pullulano, prebioticima, amino kiselinama i vitaminom E, ovaj proizvod pruža hidratiziranu, nahranjenu i besprijekorno očišćenu kožu, istovremeno obnavljajući mikrobiom kože.

FOREO-va Švedska rutina njege lica je učinkovita i pruža rezultate bez premca, uklanjajući 99% prljavštine i bakterija, dajući koži svjež i obnovljen izgled. LUNA 4 obuhvaća 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti koje pojačavaju blagodati LUNA Micro-Foam Cleansera 2.0, pružajući još snažnije djelovanje. Linija uređaja LUNA 4 klinički je dokazana da povečva protok krvi za 450%, omogućavajući koži da ukloni nećistoće unutar pora s dragocijenom pomoći svojih ultra-higijenskih i mekih silikonskih dlačica. Njezine 3 vrste četkica (za uravnoteženu, kombiniranu i osjetljivu kožu), 3 načina čišćenja (nježan, dubinski i uobičajan za različita područja lica i vrata), te 16 podesivih intenziteta T-sonic pulsacija, čine je najprilagodljivim beauty-tech uređajem za čišćenje lica na svijetu.

FOREO Otopine za Švedsku rutinu čišćenja lica mogu se pronaći na foreo.com i u odabranim prodavaonicama.