Njega kože

Manikura u crnoj boji bezvremenski je klasik!

Viktoria Šafranić 04. siječnja 2022.

Mat, sjajna, na ovalnim ili kockastim noktima, s glitterom ili u kombinaciji s prozirnim lakom - crna je must!

Blagdansko vrijeme rezervirano je za festive odjeću i modne dodatke. U tim danima odvažimo se za nijanse i uzorke kojima možda i nismo pretjerano skloni, ali se volimo odjenuti u skladu s dobrim raspoloženjem. Također, krajem godine želimo zablistati u punom sjaju pa stoga ne čudi što više vremena posvećujemo njezi kose, tijela i lica.

Volimo se počastiti nekim dobrim tretmanom čišćenja lica, masažom, novom bojom kose, frizurom, a ne smijemo zapostaviti ni nokte. U prosincu smo skloniji upečatljivim bojama poput jarko crvene, zelene, ljubičaste, posutima glitterom ili s motivima zvjezdica, pahulja i slično, no s prolaskom Božića i ulaskom u siječanj, ipak smo željni nešto suptilnijih boja.

S nude lakovima ne možete pogriješiti, no ako ipak želite nešto efektnije, a da vam pritom odgovara uz sve vaše poslovne i casual kombinacije, crna boja je pun pogodak.

Ovaj bezvremenski klasik na svakom obliku noktiju izgledat će zapanjujuće neovisno o tome preferirate li sjajnu ili mat manikuru, ovalne ili kockaste nokte, french manikuru, kompletno obojene nokte ili samo jedan nokat u crnoj boji, a ostale u prozirnom izdanju.

Na Instagramu smo pronašli pregršt primjera crne manikure koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Iako smo mi mišljenja da tmurne dane treba razvedriti nježnijim nijansama, crna ipak nema konkurencije.

U nastavku vam donosimo 10 primjera koji će vas zasigurno potaknuti da čim prije odete na manikuru, jer uistinu su inspirativni: