FOTO by IMDb

Film

Manifest – zadnja finalna sezona uskoro stiže na Netflix

Daria Lovrić 29. kolovoza 2022.

3, 2, 1 polijećemo...

Uzbudljiva serija Manifest, koju je za NBC kreirao Jeff Rake, prikovala nas je za male ekrane i oduševila svojom zanimljivom radnjom punom raspleta i nadnaravnih događaja. Jučer je Netflix napokon objavio da nećemo morati dugo čekati i da ćemo finalnu sezonu gledati u dva dijela.

Manifest - četvrta sezona 1
Manifest – četvrta sezona

Dramska Manifest serija prati tajanstveni nestanak leta 828 Montego Air na putu od Jamajke do New Yorka. Kada sleti u međunarodnu zračnu luku Stewart, putnici saznaju da je prošlo više od 5 godina od njihovog polijetanja. Putnici iz aviona moraju se ponovno integrirati u društvo, dok pritom doživljavaju vizije o budućnosti koje nazivaju pozivima.

Četvrta i posljednja sezona Manifesta bit će podijeljena u dva dijela od 10 epizoda s premijerom prvog dijela u petak, 4. studenog 2022.

Koga ćemo od glumaca gledati u četvrtoj sezoni?

Među glavnim glumačkim likovima očekujemo povratak Parveen Kaur (Saanvi Bahl), Melisse Roxburgh (Michaela Stone), Lune Blaise (Oliver Stone), Josha Dallasa (Ben Stone), Holly Taylor (Angelina Meyer), JR Ramireza ( Jared Vasquez), i Jareda Grimesa (Adrian Shannon).

Manifest - četvrta sezona 2
Manifest – četvrta sezona

U zadnjoj epizodi treće sezone Grace Stone umire, stoga nećemo imati prilike gledati Athenu Karkanis, kao ni Jacka Messinu u ulozi Cala. Njegovu ulogu će preuzeti Ty Doran. Daryl Edwards imat će veću minutažu u ulozi Roberta Vancea budući da je promaknut kao stalni dio glumačke postave.

Manifest - četvrta sezona 3
Manifest – četvrta sezona

Što možemo očekivati u zadnjoj sezoni?

Na kraju treće sezone, nakon što je zaključala Olive u podrum i izbola Grace, Angelina bježi s Eden. Cal se misteriozno vraća kao odrasla osoba, dok se Kapetan Daly, za kojeg se pretpostavljalo da je mrtav, pojavljuje u kokpitu Eureke i nestaje s avionom, pred očima dr. Gupte.

Četvrta sezona smještena je dvije godine nakon što je Graceino brutalno ubojstvo preokrenulo živote obitelji Stone. Prema službenom sinopsisu, shrvani Ben nastavlja oplakivati svoju ženu i tražiti svoju otetu kćer Eden te obuzet svojom tugom ostavlja Michaeli brigu o „čamcu za spašavanje“, odnosno ostalim putnicima – što je gotovo nemoguć podvig jer svaki pokret putnika sada nadzire državni registar.

Manifest - četvrta sezona 4
Manifest – četvrta sezona

Kako se datum smrti približava, misteriozni putnik stiže s paketom za Cala koji mijenja sve što znaju o letu 828 i pokazat će se ključnim za otkrivanje tajne poziva.

S nestrpljenjem očekujemo nove zaplete i otkrivanje tajni leta 828 Montego Air.