FOTO by Netflix

Film

Manifest – vrlo brzo kreće prikazivanje drugog dijela četvrte sezone

admin 11. travnja 2023.

Jedva čekamo 10 novih, ujedno i posljednjih epizoda

Drugi dio četvrte sezone serije Manifest uskoro će sletjeti na Netflix i sadržavat će ukupno deset epizoda. Iako je serija trebala biti ukinuta nakon završetka treće sezone obožavatelji su napravili apel za nastavkom snimanja što je na kraju dovelo do snimanja posljednje sezone.

Foto: Netflix

Snimanje drugog dijela četvrte sezone krenulo je u lipnju prošle godine, nakon što je u travnju završilo prikazivanje prvog dijela sezone. Kao i prethodnih sezona, snimanje posljednje sezone uglavnom se odvijalo u New Yorku.

Cal je očito ključ i jedini pokušaj da spasi čovječanstvo, a u isto vrijeme, Angelina je iz olupine izašla još moćnija nego prije.

Foto: Netflix

Što možemo očekivati?

Nakon što je Angelina izazvala razornu vulkansku pukotinu, putnici se suočavaju sa strogim nadzorom u svijetu potaknutom mržnjom prema letu 828.

Više nisu slobodni rješavati vlastite pozive bez stalnog nadzora beskrupuloznog Registra 828. Tajanstvena nesreća donosi zlokobna upozorenja biblijskih razmjera koja će dodatno ugroziti egzistenciju svih putnika.

Foto: Netflix

Dok Michaela tuguje zbog gubitka svog voljenog supruga Zekea, mora se udružiti sa svojom starom ljubavi Jaredom kako bi pronašli nove metode za istraživanje poziva. U međuvremenu, Ben i Saanvi pokušavaju surađivati s tijelima registra, što samo dovodi do strašnih rezultata za putnike.

Foto: Netflix

Mitološki događaj ponovno aktivira Calov ožiljak zmaja pun safira, nudeći tračak nade putnicima leta 828 da prežive datum smrti koji se brzo približava. Angelinine opake safirne moći nastavljaju pustošiti, dovodeći do borbe između dobra i zla sve do njihovog posljednjeg daha u ovom najstrašnijem i najnapetijem poglavlju priče o Manifestu.

Drugi dio četvrte sezone najavljen je za 2. lipanj.