Moda

Mangova cvjetna kragnica za modne pustolovke

Mia Vodopija 11. svibnja 2021.

Ovih dana se nose kragne svih oblika i motiva!

Skoro svačija prva pomisao, kada čuju paradigmu ‘modni dodaci’, bit će torbice, obuća, remenje… Nekima će na pamet pasti i marame, a nekima nakit. Međutim, rijetko kome će pasti na pamet kragnica.

Ako ste fanovi jednostavnih odjevnih kombinacija, ako volite nositi monokromatske lookove, ako želite podići vaš klasični “ziheraški” stil na novi nivo, predlažemo vam da se odvažite kupiti cvjetnu kragnicu.

Nakon par godina mega popularnosti, kragnice su pale u zaborav, no po novim trendovima naših najdražih high street brendova, možemo vidjeti da se kragnice vraćaju na velika vrata.

Upravo zato dopustite nam da vam predstavimo novu svijetlo plavu Mangovu cvjetnu kragnicu. Kragnica spada u novu održivu kolekciju, a napravljena je od prozirne tkanine sa zaobljenim rubovima. Mango kragnica ima vezeni završetak, kao i 3D tiskani detalj cvijeta s gumbom koji se zatvara na vratu.

Cvjetni detalji ovog komada tiskani su tehnologijom 3D tiska, koristeći materijale biljnog podrijetla obojene prirodnim bojama poput luka, kurkume, sandalovine i špinata. Tiskani materijal može se reciklirati i održiv je zbog svoje vrste proizvodnje nula otpada.

Sve modno osviještene žene bit će oduševljene ovim modnim dodatkom, a osim toga, kragnice su idealne i kao poklon. Možete ju nositi na običnu majicu ili košulju s trapericama, hlačama ili pak na casual haljinu.

Pravo malo umjetničko djelo možete naručiti ovdje. Mangova cvjetna kragnica za modne pustolovke na zanimljiv način spaja tradicionalne vještine s modernim dodacima.