FOTO by Mango

Moda

Mango traperice za svaku priliku!

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Traperice su zbilja najbolje prijateljice

Sjećam se kako sam kao dijete promatrala roditelje, koji bi me svugdje vodili sa sobom, kako u svom ležernom izdanju uvijek nose traperice. Djevojčica kao djevojčica, htjela sam nositi ono što nosi mama, htjela sam biti odrasla.

“Dosta mi je ovih haljinica”, ljutito sam protestirala dok me mama oblačila u pastelne boje s printom Mog malog ponija ili jarke boje Benettona. Jedva sam dočekala svoju prvu traper jaknicu i traper suknjicu – to je significiralo da više nisam “beba”.

Nosim traper svoj cijeli život na jedan ili na drugi način. Plavi traper mi je casual, njega ću odjenuti za šetnju kvartom, za kavu s prijateljicom, za odlazak na tržnicu po ovosezonske jagode.

Bijeli i crni traper se, po meni, razlikuje od onog plavog. Crni mi je fancy, elegantan, nekako svečan. Jednom sam nosila kvalitetne crne skinny traperice na nečiju promociju i vjenčanje.

Ta crna boja je davala traperu određenu dozu sofisticiranosti, zbog koje sam se dobro uklopila u more svečano odjevenih uzvanika.

Bijeli traper mi je pak odličan za poslovne kombinacije na mjestima koja nemaju rigorozan i striktan dress code. Zelena lagana košulja, crvena duga majica ili pak plava kratka, bile bi mi dobar izbor da upotpunim svoj “bijeli traper” outfit.

Iako smo zbog jednog red carpet pojavljivanja (svi se sjećamo Britney Spears i Justina Timberlakea u onoj smiješnoj traper kombinaciji) mislili da ne smijemo nositi traper – traper kombinacije, to zapravo nije istina.

Možete kombinirati svijetlo ili tamno plavu traper jaknu na vaše skinny bijele traperice… ili se igrati nekim drugim kombinacijama. Samo je bitno da vam traper na gornjem i donjem dijelu tijela ne izgleda identično.

Upravo zbog te silne ljubavi prema ikonskom odjevnom predmetu, donosimo vam Mango traperice za svaku priliku, koje možete pronaći na ovom linku.