FOTO by Mango

Moda

Mango torbice već od 49,90 kuna u HIT ljubičastoj boji pristaju uz sve

Krešimir Šustić 14. srpnja 2020.

U garderobi se uvijek nađe mjesta za nove modele!

Moramo priznati da nas modni dodaci ponekad mogu toliko jako zainteresirati da nam po cijele dane ne izlaze iz glave jer zamišljamo kako ih spajamo u outfite i nosimo kao da su najveća svetinja ovog svijeta.

Među njima se najviše ističu torbice, za koje znamo da zaokružuju modne kombinacije, te im daju poseban i upečatljiv look zbog kojeg se osjećamo kao da smo sišli sa svjetskih modnih pista.

49,90 kn

Baš poput odjevnih predmeta i komada iz svijeta obuće, svake nove sezone se mijenjaju, nadopunjuju i budu obasute raznim dodacima koji ih čine poželjnima i tjeraju nas da se zaljubimo.

S obzirom na to da nam ne pada napamet da napustimo svoj dom bez torbice, novi model uvijek nam dobro dođe jer u svaku kombinaciju možemo dodati nekoliko drugačijih primjeraka.

69,90 kn

Kako bi se i na ljetovanju osjećali trendi i zanosno, pročačkali smo ponudu high street brendova i na stranicama Manga upecali priliku u kojoj već od 49,90 kuna možemo nabaviti mini modele u neodoljivim ljubičastim nijansama koje se smatraju must-haveom sezone.

99,90 kn

Retro i moderan dizajn koji ih čini toliko savršenima, upotpunjen je lancima kako bi ih nosili preko ramena i remenima od kojih se ističe onaj od perlica, te nam pruža mogućnost da ih spajamo u dnevne i večernje outfite.

199,90 kn

Možemo ih prošetati na putu do posla, gradom, nositi ih na kavu ili u večernjim satima kada se spremamo za izlaske ili romantične spojeve s boljom polovicom.

199,90 kn