FOTO by Mango

Moda

Mango torbica u tri različite boje ima ono nešto što nam je potrebno ove jeseni

Krešimir Šustić 08. rujna 2020.

Moćan i efektan modni dodatak koji novu sezonu čini obećavajućom

Opće je poznato da su žene velike zaljubljenice u cipele i torbice, stoga je svaka nova sezona idealna prilika da u svoje privatne kolekcije ubacimo nove i aktualne modele iz omiljenih high street trgovina.

Ponuda je uistinu ogromna, a među artiklima možemo pronaći mnoštvo zanimljivih primjeraka, od onih za dnevne i poslovne lookove, pa sve do onih koje nosimo prilikom izlaska u grad ili odlaska na večeru.

Mango torbica
199,90 kn

Kako bi bili sigurni u uloženi novac i počastili svoju dušu jesenskim novitetima, istražili smo gdje se nalaze najbolje, te završili na Mango web shopu i pronašli zanimljive accessoriese bez kojih ne napuštamo dom.

Mango torbica
199,90 kn

Favorit nam je definitivno kockasta torbica, koja dolazi u maslinasto zelenoj, camel i klasičnoj crnoj boji, a napravljena je od omiljenog materijala za ovo godišnje doba, brušene kože.

Mango torbica
199,90 kn

Kao upečatljiv i efektan dodatak, krasi je zlatni lanac koji nam omogućava da je prebacimo preko ramena, te kombiniramo uz elegantnije outfite.

Mango torbica

Jednako dobro pristaje uz bijele tenisice, kožnu jaknu i omiljen par traperica u casual izdanjima, kao i uz haljine, suknje i topiće u večernjim lookovima.

Mango torbica

Iako su ovo tek prvi modeli koji su zasjali na policama trgovina, izgledaju uistinu moćno i ovu novu sezonu čine obećavajućom što se tiče modnih dodataka.

Mango torbica