FOTO by Mango

Moda

Mango suknja za po kući komad je koji će svakakve komentare privući!

Viktoria Mikulić 05. rujna 2023.

Ponekad zaista ostanemo šokirani odjevnim predmetima koji pristižu u kultne trgovine…

U svoju rubriku Bizar upravo smo uvrstili novog počasnog člana. Iako je Mango uistinu rijetko na našem portalu u lošem kontekstu, moramo priznati da su ovaj put zaista nadmašili sami sebe, i to u negativnom kontekstu.

Unutar njihovog novog asortimana svoje mjesto je pronašla i suknja, ali ne bilo kakva. Riječ je o crnoj, odnosno prozirnoj suknji koja ima i podstavu u obliku gaćica ( i to ne baš previše elegantnih). Uopće ne znamo što je ovom modnom mogulu bilo na umu prilikom proizvodnje ove suknje. Eventualno ako su mislili da ćemo je nositi uz duži sako, na taj način bismo i mogli razmisliti o njezinoj kupnju.

No u svakom slučaju, vjerojatno ne bismo izdvojili 39,99 € za ovu suknju ispod koje vam ne bi pomogle ni najlonke.

Ako vi smatrate da imate prilike i vještinu ovu suknju iznositi u nadolazećem periodu, svakako više detalja škicnite na LINKU. Samo je nemojte nositi na posao jer biste vrlo brzo mogli dati petama vjetra, i to ne svojom odlukom.

Ovdje suknja dio Selection kolekcije koju Mango opisuje na sljedeći način: Ponuda odjevnih predmeta koji će vas pratiti tijekom povratka na posao. Izrađeni od kvalitetnih materijala za stvaranje ženstvene i suvremene garderobe za vašu svakodnevnu rutinu.“  

Vi procijenite je li ovo suvremena garderoba ili totalni promašaj.