FOTO by Mango

Moda

Mango stylish krasotica otvara sezonu ludih večernjih zabava i vikend izlazaka!

Daria Lovrić 18. svibnja 2023.

Pinkish torbica s mašnom najslađi je modni dodatak sezone!

Bilo da se pripremate za odlazak na vjenčanje, u večernji izlazak ili jedan od nadolazećih manifestacija u vašem gradu, potreban vam je efektan outfit. Svatko od nas želi se osjećati lijepo i dotjerano pri svakom koraku, a modni dodaci zaokružuju svaku modnu kombinaciju.

Mango torbica s mašnom 1
Mango torbica s mašnom

Odabir torbice vrlo je važan korak i može utjecati na cjelokupan dojam. Pronaći torbicu koja je upečatljiva, trendi i ujedno elegantna i profinjena ponekad nije lak posao. Ipak, u Mango asortimanu pronašli smo predivan model koji nas je naprosto očarao.

Mango torbica s mašnom 2

Stylish Mango torbica u boji fuksiji nezaobilazan je modni adut!

Riječ je o efektnoj satiniranoj torbici u upečatljivoj pink boji koju krasi voluminozna mašna. Ona naime predstavlja i ručku za koju možete držati torbicu, a želite li ju prebaciti preko tijela, tu je zlatni decentni lanac.

Mango torbica s mašnom 3

Svojim živopisnim dizajnom osvojit će fashionistice i postati njihova vjerna suputnica na nadolazećim eventima ili u šetnji uz rivu.

Odlično će izgledati uz duge slip haljine i satinirane suknje u svečanim izdanjima, ali i jeans suknje i crop topove i cvjetne haljine u ležernijoj varijanti.

Njezina cijena iznosi 25.99 €, a pronaći je možete na putem Mango web trgovine.