FOTO by Mango

Moda

Mango se sramežljivo priključio Mickey maniji u obliku sportske pamučne majice!

Antonija Andabak 01. veljače 2021.

Disney minimalizam u crno-bijeloj kombinaciji boja!

Iako je Mango ranijih sezona imao puno uspjeha s lansiranjem Disney komada, nikada se u potpunosti nije prepustio najvećoj maniji printa koja je zahvatila modni svijet, a riječ je naravno o Mickey uzorku!

Do sada smo imali prilike uživati u cool tenisicama s Mikey uzorkom, kao i mnoštvu T-shirt majica koje baš savršeno pristajale ispod sakoa i činile naš poslovni look malo opuštenijim.

U usporedbi s drugim brendovima kojima je spomenuti uzorak jedan od vodećih među lansiranim novitetima i kolekcijama, Mango je veoma umjeren u tome, što nas istodobno intrigira, ali i žalosti jer smo sigurni da bi mnoge fashionistice nosile upravo Disney odjevni predmet u interpretaciji Manga!

Ove je jeseni sramežljivo provirio s nekolicinom Disney printeva, no s obzirom na to da ih je smjestio na prava ovogodišnja hit mjesta, tj. na sportskim pamučnim majicama, imamo osjećaj da je Mango odigrao prave karte: sportska majica plus Mickey Mouse print daju dobitnu kombinaciju!

Bijela sportska majica na kojima se smiješi Disney ekipa na čelu s Mickeyem savršen je izbor za lijena jutra kada niste sigurni što obući, a želite postići ležeran look.

Majicu dugih rukava lagano crop dizajna postiže se nonšalantan i oversized obrub majice koja će u takvom izdanju savršeno pristajati uskoj suknji, kraćem šosu ili pa sportskim tajicama ili ispranom crnom traperu.

Cijena ovog minimalističkog Disney odjevnog predmeta iznosi 199,90 kuna i možete ga naručiti u tri veličine na službenoj Mango stranici.