Moda

Mango sandale na punu petu u nekoliko varijacija nude nijansi!

Viktoria Šafranić 26. ožujka 2021.

Idealne za nošenje već ovog vikenda...

Sjećate se kultne Monice Bellucci u flmu ‘Malena’? Kada je ta zanosna ljepotica prošla ulicom, svi su još desetak minuta gledali u smjeru njezinog hoda, opčinjeni profinjenošću kojom odiše.

Svaka od nas ponekad zamišlja takav trenutak, htjele mi to sebi priznati ili ne, no tu i tamo volimo izgledati besprijekorno, i pritom nam je drago kada to i drugi primijete.

Sunčani dani pozivaju nas da što više vremena provodimo na otvorenom i uživamo u svim onim kreacijama koje su već jedno dulje vrijeme u ormaru. Prošlo proljeće nam je oduzeto, no mi se ipak nadamo da ćemo ovo trenutno ipak proživjeti kako zaslužujemo.

Pred nama su visoke temperature i vikend u kojem možemo uživati punim plućima i svoje slobodno vrijeme posvetiti osobama s kojima se najbolje osjećamo. Bez obzira gdje se uputili, vrijeme je da se baš kao nekada sredite i zauzmete već poznatu pozu za fotografiranje, s buketom najdražeg cvijeća.

Mi smo za te trenutke pronašli sandale na punu petu u nude nijansama, koje će pristajati uz svaki look. Uz njih, možete kombinirati pregršt drugih detalja jer iako ih trakice koje se vežu oko gležnja čine efektnima, zapravo su veoma suptilnog izgleda.

Zatvorene s prednje i stražnje strane, idealne su za nošenje posvuda. Uz stylish izgled, čine nam se veoma ugodne za nošenje i jedva čekamo napraviti prve korake u njima.

Pronašli smo ih u Mangu po cijeni od 349,90 kuna u veličinama od 36-41.