FOTO by Mango

Moda

Mango polka-dot top naš je adut za vikend izlaske!

Daria Lovrić 01. ožujka 2023.

Dominira u tandemu s omiljenim jeans komadima, mini suknjama i bijelim hlačama!

Protekli tjedan mazio nas je lijepim vremenom, međutim ponovno imamo osjećaj kao da je vrhunac zime. Nadamo se da ove neprilike neće potrajati još dugo jer nam je proljeće iza ugla i stiže nam najljepši dio godine.

Već nam je dosadilo biti unutar vlastita četiri zida i želimo se uputiti u grad, ispijati kave na prvim terasama, putovati i izlaziti vikendima. Izlozi omiljenih trgovina zablistali su u novom proljetnom ruhu, a mi smo dobili neopisivu želju začiniti svoju garderobu efektnim odjevnim komadima.

Kratki top s točkicama i mom fit jeans – look koji ove subote nosimo u grad!

Unutar nove Mango kolekcije pronašli smo neodoljivi primjerak s točkicama u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Riječ je o kratkom satiniranom topu na jedno rame. Crni top krase bijele točkice – omiljeni razigrani uzorak i cvjetni detalj koji se veže oko vrata.

Mango top s točkicama
Mango top s točkicama

Chic primjerak možete kombinirati s mini suknjama, crnim hlačama i cipelama s visokom potpeticom u večernjim prigodama, dok ga u casual varijantama uparite s omiljenim trapericama i loafericama.

Koja god od ove dvije opcije bila vaš izbor, nećete proći nezamijećeno. Želite li zablistati na subotnjoj špici, svoj primjerak možete potražiti putem Mango web trgovine ili na prodajnim mjestima, a njegova cijena iznosi 49.99 €.