FOTO by Mango / vmango.outfits

Moda

Mango pletene haljine u skupocjenoj bež koje ćemo nositi u svim prigodama!

Daria Lovrić 15. veljače 2023.

Ženstvene i profinjene – 10 Mango noviteta!

Niže temperature zahtijevaju tople odjevne komade, međutim i dalje težimo da naše odjevne kombinacije izgledaju stylish. U hladnom i prijelaznom razdoblju pleteni odjevni komadi zauzimaju većinu garderobe, posebice haljine, koje su naš modni adut.

Još od prvih jesenskih kolekcija, modni brendovi u svoj asortiman uvrštavaju prekrasne primjerke različitih boja kako bi zablistali pri svakom koraku. Ususret varljivom proljeću, izdvojili smo 10 najljepših pletenih haljina u bež nijansi koje će dominirati u narednom periodu.

Pletene haljine su najpoželjniji jesenski odjevni komadi!

Pletene haljine odličan su izbor za svaku priliku, bila riječ o svakodnevnom looku, odlasku na posao ili večernjem izlasku. Nova Mango kolekcija vrvi zanosnim krasoticama zanimljivog dizajna i različitih dužina.

Mango pletena haljina – 12.99 €

Ovisno o prigodi, možete ih kombinirati uz raznorazne boje, modne dodatke, obuću, jaknice, blejzere i kapute i na maštoviti način kreirati različite lookove što ih čini jednim od najsvestranijih odjevnih komada.

Mango pletena haljina – 25.99 €

Naš favorit je upečatljiva asimetrična haljina na jedno rame midi dužine. Efektan primjerak s jedne strane ima dugi rukav, dok će odsutnost drugog na decentan način u tandemu s visokim prorezom naglasiti vašu ženstvenost i seksepil.

Mango pletena haljina – 49.99 €

Dužina haljine, uski kroj i nude tonovi istaknut će vašu liniju tijela i unijeti profinjeni štih u vaš outfit.

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu kolekciju možete pogledati putem Mango web trgovine.