FOTO by Instagram @mimiarr

Moda

Mango plavi ljetni set dostojan je Caprija!

Viktoria Mikulić 23. lipnja 2023.

Savršeno bi se uklopio uz rustikalne kućice na ovom bajkovitom otoku...

Produženi vikend je pred nama i ne možemo da ne maštamo o ljupkim outfitima koje ćemo prošetati Jadranskom obalom. Kofer je ovih dana konstantno u funkciji i čak nam ni svakodnevno uključivanje perilice rublja ne predstavlja problem.

Naoružani smo strpljenjem kada je u pitanju promet i ništa nas ne može izbaciti iz takta, a sve to zbog nečeg posebnog – prvog pogleda u Jadransko more.

Taj mir koji osjećamo dok smo na moru ne može se mjeriti s ničime i čitavu godinu naporno radimo, samo kako bi dio ljeta proveli negdje na obali, uz cvrkut ptica i miris soli.

Svi mi maštamo o godišnjem odmoru, no prije svega, vrijeme je da se bacimo u potragu za stylish ljetnim kombinacijama koje će boostati naše raspoloženje na svakom koraku. Mi smo pronašli jednu koja je dostojna Caprija. Neovisno o tome hoćete li ovo ljeto provesti na hrvatskim otocima, u Grčkoj, Italiji ili možda Turskoj, Mango nam je pripremio matching set koji neće proći nezamijećeno.

Isti se sastoji od crop topa i midi suknje, a dolazi u plavo-bijeloj boji. Posebno nam se svidjelo kako ga nosi model na Instagramu. Ova krasotica iskombinirala ga je uz maramu oko vrata i smeđi remen, što u tandemu uz njezine smeđu bujnu kosu savršeno izgleda.

Ako su se i vas dojmili Mango noviteti, možete ih pronaći na LINKU.