FOTO by Mango

Moda

Mango pinkish mašna – torbica koja se neće izgubiti u gužvi!

Viktoria Mikulić 21. srpnja 2023.

Za sve ženstvene duše!

Već smo nekoliko puta predstavili noviteti iz šarmantne capsule limitirane kolekcije s potpisom Manga, a sada vas moramo upoznati i s novim modnim dodatkom – šarmantnom torbicom ružičase boje koja dolazi u obliku mašne. Ovu torbicu jednako bi prigrlile Barbi i Minnie Mouse, kao i sve trendseterice te zaljubljenice u pinkish nijansu.

Budući da je ova linija izrađenia od najboljih tkanina i s najvećom pažnjom u izradi uzoraka, kako bi se postigla najbolja završna obrada, ne čudi što je torbica napravljena od kvalitetn ovčje kože. Ova ekskluzivna kolekcija dizajnirana je za najposebnije događaje i prigode.

Torbica u obliku maxi mašne idealna je za sva ljetna događanja. Ne samo da će upotpuniti naše ljetne lookove, već će biti zvijezda svakog svečanijeg outfita. Kombinirati ju možete uz mini i maksi haljine, profinjene kombinezone te elegantne hlače i topove. Stvorena je za sve one koji se ne boje istaknuti u masi, a rezervirana je da pokaže vašu eklektičnu i ženstvenu stranu.

Osim u ružičastoj nijansi, ista dolazi i u metalik srebrnoj boji. Njezina cijena iznosi 119.99 € što i nije tako malena cijena, no ipak je riječ o modelu koji je ujedno i investicija, jer torbice u obliku mašne ne izlaze iz mode, a s obzirom na kvalitetu izrade, potrajat će vam dugi niz godina.

Mango ljupki novitet možete naručiti putem njihove web trgovine.