FOTO by Mango

Moda

Mango mini torbice u bordo i jarko crvenoj boji s efektom krokodilske kože!

Krešimir Šustić 03. kolovoza 2020.

Modni dodatak koji nastavlja sa svojom vladavinom

Svaka žena zna da nije lako nositi veliku torbicu na posao, faks ili na kavu s frendicom jer iako su prostrane i u njih stane mali milijun stvarčica, ponekad je njihova veličina ključan faktor koji nije dobrodošao u određenim situacijama.

Mango je izbacio 5 novih modela popularnih mini torbica!

No najnoviji trendovi nam pružaju mogućnost da se odreknemo ogromnih modnih dodataka i pređemo na mini verzije, koje više služe kao ukras u outfitu i daju upečatljivu notu.

Tako su popularni high street brendovi u svoje ponude uvrstili neodoljive modele, koje čak ni protivnice ovog preslatkog komada ne mogu odbiti i reći mu ne.

Među novitetima u Mangu, pronašli smo dva must-have primjerka napravljena s efektom krokodilske kože, čiji nas je trendi dizajn privukao na prvu, te smo ih odlučili uvrstiti u svoju privatnu kolekciju.

Dolaze u zavodljivoj bordo i vibrantno crvenoj nijansi, s ručkom koja omogućuje da je nosimo na klasičan način i s remenom zbog kojeg je možemo prebaciti preko ramena.

169,90 kn

Osim što su idealne za večernje kombinacije uz zanosne haljine i suknje, također mogu poslužiti i kao idealni accessories za dnevne kombinacije koje nosimo na kavu ili u šetnju gradom.

169,90 kn

Neodoljivi modni slatkiši dostupni su u poslovnicama robne marke, kao i na online shopu po odličnoj cijeni od samo 169,90 kuna.