FOTO by Mango

Moda

Mango mini torbica u 3 zanosne boje za samo 159 kuna!

Krešimir Šustić 10. travnja 2020.

Sniženje koje ne želite propustiti!

Koliko god da smo nostalgični za vanjskim svijetom u vrijeme karantene, ima tu i dobrih strana koje valja istaknuti. Jedna od njih su popusti na web shopovima omiljenih brendova koji nam unose pozitivu u život.

Mohito mini torbica za 99 kuna pravi je vikend ulov

Iako bi nam bilo draže da možemo fizički švrljati po trgovinama i s ponosom nositi pune vrećice po gradu, ni ova ideja nije toliko loša, a uz sve to nema potrebne da se pomaknemo iz udobnih naslonjača.

Kada vidimo da su modni dodaci na sniženju u nama jednostavno nešto zatreperi i teško je suzdržati se od kupovine. Mini torbice osvojile su naša srca brzinom munje i zaista im je teško odoljeti pošto su toliko predivne.

Iako mnogi ne vide njihovu svrhu, mi ćemo ih pustiti da imaju svoje mišljenje i nastavit ćemo se diviti ovom božanstvenom accessories-u. U Mango web shopu pronašli smo jedan model koji nam dolazi u tri zanosne boje, a za njega je potrebno izdvojiti samo 159 kuna.

Nude, žuta i smeđa nijansa izvrsno će se uklopiti u razne stylinge koji će biti popraćeni elegancijom i totano će vas izdvojiti iz mase. Možete je nositi u rukama i zahvaljujući zlatnom lancu, oko ramena.

Vrijeme je da u svoju kolekciju torbica dodate novu mini ljepoticu koja će postati vaša nova najbolja frendica.