FOTO by Mango

Moda

Mango mini crne torbice – 8 modela na sniženju već od 79,90 kuna!

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2020.

Nova godina, nov početak, nova torbica...

Ušli smo u najposebniji tjedan u godini, onaj u kojem sve brige naprosto nestaju, onaj u kojem se prepuštamo svim užicima koje donosi Božić.

Iako su ovi blagdani potpuno drugačiji od svega na što smo dosad navikli, jedno je ostalo isto – popusti u omiljenim trgovinama. Čak i ranije nego inače, high street brendovi su standardnu ponudu artikala već stavili na sniženje, što je definitivno jedna od boljih vijesti za sve fashionistice u ovom mjesecu.

Iako sigurno razmišljate o tome da vam ništa ne treba jer baš poput nas, nemate pojma kada će se sve vratiti u normalu, dopustite da vas ohrabrimo za kupnju predivnih torbica iz Manga.

Pronašli smo mnoštvo modela, no za vas smo odlučili sortirati one u crnoj boji, koje možete nositi uvijek, bez obzira na situaciju i period u godini, a uz ove cijene, definitivno nećete imati grižnju savjesti.

Crna je bezvremenski klasik koji nosimo u svim prilikama i sigurni smo da će vam poslužiti, ako ne u ovoj, onda sa sigurnošću u 2021. godini.

Ovog puta, posvetili smo se mini verzijama koje tako dobro izgledaju uz pregršt outfita. Pruznajemo, nisu za svakodnevno nošenje jer vam u većinu njih ne stanu one najnužnije stvarčice, no za prvi izlazak s prijateljicama ili španciranje gradom itekako su dobrodošle.

Ključevi, ruž, mobitel i novci stat će u svaku od ovih ljepotica, a budimo realni, više od toga vam ni ne treba.

U nastavku donosimo galeriju sa sniženim cijenama, a na linku više detalja o istima: